29. juni 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Livsforsikring – gir deg og dine en tryggere økonomisk hverdag

ANNONSØRINNHOLD: Livsforsikring eller personforsikring kan gi deg og dine nærmeste en tryggere økonomisk hverdag dersom du skulle bli langvarig syk, arbeidsufør eller i verste fall død. I slike situasjoner er økonomien det siste du skal måtte bekymre deg over. Har du den riktige forsikringen så slipper du i alle fall det.

Vi tilbyr forsikringer fra Frende Forsikring. Denne typen personforsikring kan ikke kjøpes på nett. På grunn av krav om helseerklæring og andre sensitive personopplysninger, kjøper du livsforsikring ved å kontakte en av våre rådgivere.

Uføreforsikring
Er du i full jobb tenker du kanskje at de forsikringene du har gjennom jobben vil dekke et inntektstap dersom du skulle bli arbeidsufør. Det er ikke tilfelle. De aller beste forsikringene du får gjennom arbeidsgiver vil gi deg maksimalt 75 prosent av dagens inntekt, hvis du blir langvarig syk. Tenk deg om og regn ut, vil du tåle 25 prosent reduksjon av lønnen din, helt plutselig?

Med uførekalkulatoren vår kan du regne ut hvor mye du sitter igjen med etter utbetaling fra Nav.

Dødsfallforsikring
Å snakke om og å forberede seg på døden er vanskelig. Sørger du for å gi dine etterlatte en økonomisk trygghet videre i livet dersom du skulle dø plutselig, kan du gjøre livet deres litt enklere. Du bestemmer selv hvem som skal være mottaker og forsikringen gjelder uansett hvor du bor i verden. Denne forsikringen gir en engangsutbetaling.

Les mer om dødsfallforsikring her.

Ulykkesforsikring
En ulykke kommer sjelden alene heter det i et ordtak. La uttrykket komme til skamme og skaff deg en ulykkesforsikring. En slik livsforsikring kan forsikre deg og familien din mot de økonomiske bekymringene en ulykke kan medføre.

Ulykkesforsikring fra Frende Forsikring er fleksibel når det gjelder både forsikringssum, om du skal forsikre deg i arbeids- og/eller fritid og om det skal gjelde invaliditet og/eller død.

Forsikring ved kritisk sykdom
God helse er viktig for å kunne leve det livet vi ønsker. Mange rammes dessverre av alvorlig sykdom som kan bidra til redusert livskvalitet. Kommer du i en slik situasjon er det trygt og godt å ha en forsikring som gjør at du kan konsentrere seg om sykdommen og ikke legge de økonomiske bekymringene til side.

Forsikringen gir deg en rask utbetaling etter at du er diagnostisert. Du kan bruke forsikringen til justeringer hjemme hos deg selv, behandling eller bidrag til at noen kan ta seg av deg.

Les mer om kritisk sykdoms forsikring her.

Frende Forsikring – «Best i test»
Sparebanken Øst tilbyr forsikring gjennom Frende Forsikring fordi vi mener at Frende sine forsikringer vil kunne være trygt og sikkert for deg.

Med Frende får du tilgang til flere prisvinnende forsikringer som har gode vilkår og en god pris. Frende har blant annet blitt kåret til best i test for flere av sine forsikringer, og er av EPSI kåret til vinner av prisen for Norges mest fornøyde forsikringskunder flere år på rad. I tillegg til dette har de også blitt kåret til å ha best skadeoppgjør. Dersom uhellet skulle være ute, vil det være vesentlig for deg.

Artikkelen er bestilt av
Sparebanken Øst

Del: