25. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

– Om Eikernytt.no

Eikernytt.no er en «lokalavis» i ordets rette forstand, men som kun publiseres på nettet. Roy Hansen er eier og ansvarlig redaktør.

Han er mangeårig redaktør av Lokalavisen Egeren og senere Eikeravisa Egeren. Hensikten med Eikernytt.no er å gi alle eikværinger en oppdatert nyhetskilde som konsentrerer seg i hovedsak om Øvre Eiker og tidligere Nedre Eiker.

Eikernytt.no skal også være en plass for meningsutveksling og leserbrev, og andre innlegg ønskes velkommen. Vi har aldri plassproblemer, men av hensyn til leserne må innleggene ikke være for lange.

Husk at felles for alle innsendte bidrag er reglen om at redaksjonen må vite fullt navn og adresse på innsenderen. Hvis ikke vil ikke innlegg eller bilde komme på «trykk». Dersom du ikke vil ha navnet ditt under innlegget, må du si ifra.

Vi tar også mer enn gjerne imot meldinger fra ulike lag og foreninger som er mer dagsaktuelle. Har et medlem av klubben eller foreningen gjort det bra i en eller annen sammenheng, vil vi gjerne ha melding om det med en gang, og da helst med et bilde.

Det samme gjelder andre nyheter. De fleste har en telefon med kamera. Ta bilder og send det til oss med en liten tekst. Det samme gjelder alle dere med digitalt kamera.

Omfattet av Vær varsom plakaten
Redaktør Roy Hansen er medlem av Norsk Redaktørforening og er derfor omfattet av Vær varsom plakaten. Vi gjør det vi kan for å etterleve reglene i plakaten.

Du kan lese Vær varsom-plakaten HER

Føler du deg urettmessig omtalt eller at det er gitt feil opplysninger i en sak du er omtalt i, ta kontakt med redaktør Roy Hansen så raskt som mulig på telefon 92 63 86 82 eller på mail til [email protected].

Kun personer som er direkte berørt av omtale kan ta kontakt.

Det gjøres oppmerksom på at denne nettavisen regelmessig blir innsamlet og lagret av Nasjonalbiblioteket. Nettavisen vil bli gjort tilgjengelig som kildemateriale for forskning og dokumentasjon.

Del: