27. oktober 2021

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

– Smånytt fra Øvre Eiker

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
29.08.21:
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet i Øvre Eiker som relativt oversiktlig, selv om det har vært økt smitte den siste tiden. Det er med dette registrert totalt 449 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 244 er smittet i 2021.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
22.08.21:
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Personen som testet positivt, er nærkontakt i miljøet rundt Visjon Norges arrangement. Kommuneoverlegen vurderer at det er kontroll med smittespredningen i Øvre Eikers del av smittemiljøet i Visjon Norge. Det er med dette registrert totalt 430 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 225 er smittet i 2021.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
15.08.21:
Kommuneoverlegen melder om at det er bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Personen har kjent smittevei, og befant seg allerede i karantene. Kommuneoverlegen vurderer derfor smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 414 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Nok ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker – familie i karantene
01.08.21:
Kommuneoverlegen i Øvre Eiker melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i kommunen det siste døgnet. Personen er smittet av en nærkontakt i en annen kommune. Hele familien er satt i karantene og følges opp. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet i Øvre Eiker som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 409 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 204 er smittet i 2021.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
31.07.21:
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker kommune det siste døgnet. Personen som er smittet har kjent smittevei, og er smittet i en annen kommune og har kun én nærkontakt i Øvre Eiker. Det er med dette registrert totalt 408 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 203 er smittet i 2021.

Ett nytt tilfelle av innreisesmitte i Øvre Eiker
18.07.21:
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Vedkommende ble smittet i forbindelse med reise, og er i karantene i egen bolig. Det er ikke registrert nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 406 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 201 er smittet i 2021.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
03.07.21:
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Det er med dette registrert totalt 402 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 197 er smittet i 2021.

Eiker Historielag – markering av Haugejubileet 2021
29.05.21:
3.april 2021 var det 250 år siden Hans Nielsen Hauge ble født. Dette markeres med arrangementer av ulike slag over det meste av landet. Eiker Historielag markerer også jubileet med flere arrangementer i Eikerbygda. To Hauge-vandringer, én i Vestfossen og én ved Solberg Spinderi, og foredrag med Per Olaf Lundteigen på Historielaget høstmøte i oktober. Første arrangement er lørdag 12. juni, klokka 11.00, med en vandring i H. N. Hauges fotspor fra Fossesholm til Fredfoss, start kl. 11.00 på Fossesholm herregård, der Eldar Steen vil ta oss med langs ferdselsvegen til Fredfoss hvor Hauge og haugianerne startet papirmølle i 1802. Den var landets 3. papirfabrikk, og var i drift inntil 1879 da den brant ned. Dette er også stedet H. N. Hauge ble arrestert i 1804. Omvisning og orientering på Fredfoss ved Arne Johannessen (vaktmester ved Fredfoss konferansesenter). Varighet 1,5 – 2 timer. NB: Planlagt vandring ved Solberg Spinderi flyttes på grunn av smittevernregler til etter sommeren.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
23.01.21:
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Personen som er smittet, hadde tidligere testet positivt på en hurtigtest, og befant seg derfor allerede i isolasjon. Det er følgelig heller ingen nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er registrert totalt 238 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 33 er smittet i 2021.

To nye smittetilfeller i Øvre Eiker
16.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet to nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker. Den ene personen har kjent smittevei, og var i karantene fra før. Den andre personen har foreløpig ukjent smittevei. Det er få nye nærkontakter, og kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 226 bekreftede tilfeller av koronasmitte i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
12.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker. Den smittede har foreløpig ukjent smittekilde, men smittesporing pågår fortsatt. Vedkommende er ansatt i kommunens hjemmetjeneste. Alle berørte har blitt kontaktet og aktuelle nærkontakter er satt i karantene som følge av dette. Det legges opp til hjemmetesting av disse personene så raskt som mulig. Det er med dette registrert totalt 215 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Ett nytt smittetilfelle
10.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker. Den smittede har ukjent smittevei og kun én nærkontakt. Kommuneoverlegen vurderer at smittenivå er generelt lavt. Det er med dette registrert totalt 213 bekreftede tilfeller av koronasmitte i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 187 av disse er bekreftet smittet i siste halvdel av 2020, og åtte i 2021.

Ingen nye smittetilfeller
02.01.21:
 Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller i Øvre Eiker det siste døgnet. Men det er registrert tre nye nærkontakter gjennom smittesporing siste døgn. Det er med dette registrert totalt 206 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
01.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker. Personen som er smittet har foreløpig ukjent smittevei, men det utføres smittesporing. Det er med dette registrert totalt 206 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
24.12.20:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus. Personen er nærkontakt til et tidligere kjent smittetilfelle. Det er registrert én ny nærkontakt. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 196 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
19.12.20:
 Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus det siste døgnet. Personen er smittet i en annen kommune. Smittemiljøet er oversiktlig. Det er foreløpig registrert én ny nærkontakt, med mulighet for flere, da smittesporingen fortsetter i dag. Det er med dette registrert totalt 188 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Del: