23. april 2021

Din lokalavis på nettet

– Smånytt fra Øvre Eiker

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
23.01.21:
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet. Personen som er smittet, hadde tidligere testet positivt på en hurtigtest, og befant seg derfor allerede i isolasjon. Det er følgelig heller ingen nye nærkontakter. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er registrert totalt 238 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 33 er smittet i 2021.

To nye smittetilfeller i Øvre Eiker
16.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet to nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker. Den ene personen har kjent smittevei, og var i karantene fra før. Den andre personen har foreløpig ukjent smittevei. Det er få nye nærkontakter, og kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 226 bekreftede tilfeller av koronasmitte i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
12.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker. Den smittede har foreløpig ukjent smittekilde, men smittesporing pågår fortsatt. Vedkommende er ansatt i kommunens hjemmetjeneste. Alle berørte har blitt kontaktet og aktuelle nærkontakter er satt i karantene som følge av dette. Det legges opp til hjemmetesting av disse personene så raskt som mulig. Det er med dette registrert totalt 215 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020.

Ett nytt smittetilfelle
10.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus i Øvre Eiker. Den smittede har ukjent smittevei og kun én nærkontakt. Kommuneoverlegen vurderer at smittenivå er generelt lavt. Det er med dette registrert totalt 213 bekreftede tilfeller av koronasmitte i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 187 av disse er bekreftet smittet i siste halvdel av 2020, og åtte i 2021.

Ingen nye smittetilfeller
02.01.21:
 Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller i Øvre Eiker det siste døgnet. Men det er registrert tre nye nærkontakter gjennom smittesporing siste døgn. Det er med dette registrert totalt 206 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
01.01.21:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med Covid-19 (koronavirus) i Øvre Eiker. Personen som er smittet har foreløpig ukjent smittevei, men det utføres smittesporing. Det er med dette registrert totalt 206 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
24.12.20:
 Kommuneoverlegen har det siste døgnet fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus. Personen er nærkontakt til et tidligere kjent smittetilfelle. Det er registrert én ny nærkontakt. Kommuneoverlegen vurderer smittemiljøet som oversiktlig. Det er med dette registrert totalt 196 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Ett nytt smittetilfelle i Øvre Eiker
19.12.20:
 Kommuneoverlegen har fått bekreftet ett nytt smittetilfelle med koronavirus det siste døgnet. Personen er smittet i en annen kommune. Smittemiljøet er oversiktlig. Det er foreløpig registrert én ny nærkontakt, med mulighet for flere, da smittesporingen fortsetter i dag. Det er med dette registrert totalt 188 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars.

Del: