25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

To biler kolliderte i Røkebergveien nå i ettermiddag og veien var helt stengt en periode. Ingen ble alvorlig skadet, men en kvinne ble kjørt til legevakt for sjekk.

Kvinne til legevakt etter kollisjon i Vestfossen

En kvinne er lettere skadet og sendt til legevakt i ambulanse etter en kollisjon mellom to personbiler i Røkebergveien i Vestfossen nå i ettermiddag.
Annonse

Politiet meldte om ulykken klokken 16.23 i dag og rykket ut med to patruljer sammen med en ambulanse.

To biler hadde kommet inni hverandre i den nederste delen av Røkebergbakken og det var dårlig brøytet på stedet. Kollisjonen førte til at den ene bilen kjørte delvis av veien og traff en dreneringskum og fikk det ene bakhjulet nesten revet av.

Annonse

Det var en kvinne i den ene bilen og far og sønn i den andre. Men ingen alvorlig skadet, kun en sjekk på legevakta var nødvendig.

Røkebergveien var helt stengt en periode og folk måtte kjøre rund om Steinberg for å komme seg hjem i ettermiddag. Det var tidvis mye kø på stedet.

Begge bilene måtte hentes av bilberger.

Det er generelt dårlige kjøreforhold i Eiker-bygdene nå og langt fra godt nok brøytet på mange steder. Politiet på stedet regnet med at dette ikke var den siste ulykken de måtte rykke ut til i kveld.

Det var denne bilen som fikk størst skader etter å ha kommet ut av veien og ned i en dreneringskum på stedet.
Del:
Annonse