17. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Christian Gauseth ble gjennom påsken enige med MIF og fortsetter i klubben ut dette året i første omgang. (Foto: Mjøndalen Fotball)

Gauseth re-signerte for MIF: – Tidenes U-sving

Sjokknyheten, om mulig like stor som nyheten om at klubbkapteinen sa takk for seg og ikke ville forlenge, ble offentliggjort av Mjøndalen Fotball tirsdag kveld. Nå har han altså forlenget kontrakten ut året.
Annonse

– Etter fornyet dialog gjennom påsken, er ny kontrakt signert, uttaler klubben på sine hjemmesider, og beskriver det hele som «tidenes U-sving».

Det var DRM24.no som omtalte saken først.

Annonse

– Både Mjøndalen IF og Christian har bidratt for å komme til enighet. I tillegg har eksterne støttespillere hjulpet til for å få landet en avtale, heter det i pressemeldingen.

MIF-trener Vegard Hansen sier at han er glad og lettet over at saken løste seg.

– Vi har hele tiden ønsket å ha Christian med også i 2021. Christian er vår kaptein – en leder som stiller krav i trening og som gir medspillere trygghet og litt ekstra selvtillit i kamp. Han spiller med en autoritet som smitter over på de andre og som gir hele laget en ekstra ryggrad. I tillegg er han en markant profil i norsk fotball, som stort sett profilerer Mjøndalen på en positiv måte.

– Ikke lett å sette ord på
Hovedpersonen selv har kommet med følgende uttalelse:

Det er ikke lett å sette ord på den gleden jeg kjenner på. Mitt livs største øyeblikk har alle én fellesnevner: Mjøndalen IF. Jeg har hele tiden vært tydelig på at min motivasjon og sult på å oppleve mer med Mjøndalen, er enorm.

Derfor gleder jeg meg nå stort til å komme i gang for fullt. Jeg har savnet både trenere og spillere hver eneste dag, hele vinteren, selv om jeg har trent hardt og målrettet. Nå ser jeg fram til gjensyn med det fellesskapet som betyr så mye for meg.

Jeg vil rette en spesiell takk til klubbens lojale sponsorer og supportere. Jeg har alltid følt på en forpliktelse om å gi alt for dem. Den følelsen har, om mulig, blitt enda sterkere. Jeg kan love at alt jeg har, og alt jeg er, skal rettes inn i arbeidet for klubben og for at vi skal nå målene våre.

Selv om vi hver for oss kan være gode, er det når vi jobber sammen at magien skapes. Dette er nok et eksempel på at når sponsorer, bygd, klubb og spillere går sammen, lar vi oss ikke stoppe. Det er lov å drømme om store ting, selv for en liten bygd. Vi har vært nederlagsdømt før, og vi har gjort spådommene til skamme, selv om det ofte har kostet. De siste årene er det når ting har sett som mørkest ut, at vi har gravd oss opp fra dypet.

Det har vi planer om å gjøre også i 2021. Med alle mann på dekk.

Del:
Annonse