22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mirawa kinarestaurant

Det var her utenfor Mirawa i Hokksund at en mann i 40-årene ble utsatt for en alvorlig voldshendelse slik at han måtte ha medisinsk behandling. Nå ønsker politiet tips fra publikum. (Foto: Google)

Etterlyser vitner etter voldshendelse i Hokksund sentrum

Politiet etterlyser vitner til en voldshendelse i Hokksund sentrum fredag 19. mars ved 23-tiden. En mann i 40-årene ble skadet og måtte ha medisinsk behandling og politiet betegner det som en alvorlig voldshendelse.
Annonse

Hendelsen, hvor en mann skal ha blitt utsatt for vold, skal ha skjedd i krysset Vestre Brugate og Stasjonsgata, i nærheten av spisestedet Mirawa i Hokksund sentrum rundt klokken 23.00.

Politiet ønsker å komme i kontakt med personer som kan ha vært vitne til hendelsen, eller som har vært i nærheten av stedet på det aktuelle tidspunktet.

Annonse

Dersom du har informasjon som kan være relevant i saken, ta kontakt med politiet på tipstelefonnummer 476 96 400.

Kjenner ikke gjerningsmannen
Politiadvokat Ninne Snorrason sier til Ekernytt.no at de står uten spor eller opplysninger om gjerningsmannen og at de derfor ber publikum om hjelp i denne saken.

Saken har ikke vært omtalt i mediene tidligere og det gjør at publikum ikke har vært kjent med dette saken. Likevel håper politiet at noe kan ha sett noe ved Bruhjørnet på det aktuelle tidspunktet.

– Dette dreier seg om en alvorlig voldshendelse som vi gjerne skulle ha oppklart. Derfor er alle opplysninger om hendelsen av interesse, sier Snorrason til Eikernytt.no.

Del:
Annonse