20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er ventet snø over Østlandet fra søndag kveld og gjennom mandag og delvis tirsdag. Ingen grunn til å legge om til sommerdekk i helgen med andre ord.

Varsler snø: Ikke legg om til sommerdekk i helga

Hadde du planer om å legge om til sommerdekk i løpet av helga. Glem det! Det er nemlig varslet 10 – 20 centimeter med snø fra søndag kveld til tirsdag kveld. Det vil garantert by på utfordringer ettersom mange allerede har fått på «sommerskoene» på bilen.
Annonse

Det er Varsom.no som varsler snø over store deler av Østlandet fra søndag kveld, gjennom mandagen og godt ut på tirsdagen. Totalt kan det komme opp mot 20 centimeter med snø og det er ventet kuldegrader på nettene hele neste uke.

Farevarselet som er sendt ut er på gult nivå – altså det nest laveste. Det betyr at sannsynligheten for at snøværet kommer er mer enn 50 prosent. Men hvor snøen kommer og hvor mye er det umulig å si med sikkerhet.

Annonse

Det kan også minnes om at fristen for å legge om til sommerdekk er forlenget til 1. mai.

Del:
Annonse