21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Knut Kolberg mener den nye blokka på «Borge-tomta» minner om byggene som ble satt opp under Stalin-tiden.

LESERINNLEGG: Bygger vi «Stalin-blokk» i Hokksund?

Nå har vi en unik mulighet til å oppleve hvorledes det var å leve og bo i Sovjet-unionen. Stalinblokka tar deg tilbake i en tid som ikke kommer tilbake. Eller gjør den det?
Annonse

Her lever du tett på naboen som følger godt med på hva du holder på med når du går ut døra. På høyre side av bildet ser vi luftegårdene, hvor det er mulig å vinke til beboerne.

Kan det bli en ny turistattraksjon for byen Hokksund?

Annonse

Hører at det også er noe tilsvarende under oppføring. Dette blir gøy!

Vi mennesker er forskjellige, men de fleste ønske å være lik naboen. Da er vi trygge og bør ikke tenke på hva andre sier.

At flere ønsker å bo i en maurtue, forstår jeg ikke, men med salgsargumenter om at da slipper du å klippe plenen og måke snø faller de fleste for fristelsen. Og gassgrill hvis du kjøper leiligheten tidlig.

Vi skal bruke pensjonen på å reise! Skulle bare ønske at den pensjonen var litt større, men en brosjyre fra Ving, koster ikke all verden. Da har vi noe å snakke om på kafeen.

Jeg har gått den andre veien og flytter inn i mitt eget slott. Kan kalle meg keiser eller konge og styre og stelle etter eget ønske og skal du besøke meg må du søke om audiens, akkurat som hos Harald.

Hvem tror du blir den første til å bli kalt gal. Jeg går iallfall ikke på veggen når naboen føler seg isolert i leilighet no B 169 og kommer på sitt daglige besøk. Jeg kan heller tenke fritt, ha egne tanker og observere galskapen fra mitt indre univers.

Ja, jeg vet det har vært varm i det siste, men du trenger ikke å minne meg på det.

Knut Kolberg

Blir det for kaldt på Kolberghaugen har Knut sørget for et eget krypinn han kan få litt ekstra varme i. Ikke at han har behøvd det de siste ukene.
Del:
Annonse