10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Tirsdag 24. august blir det grønt på biblioteket i Hokksund da Anders Røyneberg og Erik Schjerven kommer for å snakke om nettopp grønne planter.

Plantebonanza på biblioteket i Hokksund

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Hvordan du kan skape et godt hjem gjennom å ta med naturen inn i stua di? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving?
Annonse

Øvre Eiker bibliotek inviterer til foredrag med populære Anders Røyneberg som har skrevet bøkene Plantelykke og Plantebonanza, og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 75.000 følgere.

Anders har innredet hjemmet sitt på Hadeland med 150 grønne planter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg.

Annonse

Foredraget bugner av grønn inspirasjon og bilder av frodige rom.

Hans kjæreste Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av bøker for de som vil og god anledning til å stille spørsmål om stell og få deres beste plantetips.

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Oppland og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler. Sammen har de skrevet Plantelykke og Plantebonanza.

Tirsdag 24. august kl. 19. Gratis inngang.

Del:
Annonse