30. mai 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ellen Hals Hellerud (innfelt) går ofte tur opp Leirdalsveien og i dag fant hun mye søppel som var dumpet i skogen – trolig det siste døgnet.

Fant «søppelfylling» i Leirdalsveien – har sporet opp mulig eier

Ellen Hals Hellerud kom i dag over en «søppelfylling» i Leirdalsveien i Vestfossen på sin daglige runde her. Blant søppelet lå det en verkstedkvittering med et bilnummer, og Ellen har nå sporet opp alle eierne av bilen. Men om Oslo-firmaet som nå eier bilen har noe med dette å gjøre, er høyst usikkert.
Annonse

– Jeg synes det er utrolig dårlig å bare kaste fra seg slikt i skogen. Jeg tror det har kommet i løpet av siste døgn sier jeg ikke så det da jeg gikk tur der i går, sier Ellen Hals Hellerud.

Hun er medlem av grendeutvalget i Vestfossen og mener det er trist at folk bare dumper fra seg søppel i naturen på denne måten.

Annonse

Blant gjenstandene som er dumpet, er det en gammel verkstedregning fra 2011 med et registreringsnummer på. Bilen eies nå av et Oslo-firma, men har fra april i år og fram til 29. august har bilen hatt en kvinnelig eier fra Vestfossen.

– Jeg har ringt vedkommende og presenterte meg, men da la hun bare på. Jeg har også sendt henne en melding, men ikke fått noe svar.

Også Eikernytt.no har sendt kvinnen melding om hva dette dreier seg om, men har så langt ikke fått noen tilbakemelding.

Ellen minner om at det er gratis å levere slikt avfall på Mile eller andre gjenvinningsstasjoner.

Hun håper at vedkommende kommer og henter søppelet sitt og rydder på plassen. Det har nemlig ikke noe i naturen å gjøre.

Denne kvitteringen fra et verksted gjorde det mulig å spore eieren av bilen og en kvinne i Vestfossen har eid den fram til 29. august. Hun er kontaktet, men ville ikke snakke med Ellen og la på. Hun har heller ikke svart på Eikernytt.no sin henvendelse.
Del: