12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gunn Edvardsen slutter som daglig leder i Øvre Eiker kommunale eiendom KF og fratrer en gang på nyåret. Datoen er ikke fastsatt ennå. (Foto: Privat)

Slutter som daglig leder i ØEKE – går til privat næringsliv

Gunn Edvardsen har valgt å si opp sin stilling som daglig leder i Øvre Eiker kommunale eiendom KF (ØEKE). Hun har vært i jobben i snart tre år, men har nå fått ny stilling i det private næringsliv, som utviklingsdirektør i COWI.
Annonse

– Det har vært en spennende reise å jobbe i Øvre Eiker kommune, helt fra oppstart og etablering av foretaket og frem til i dag. Vi har fått til mye sammen. Jeg har møtt så mange dyktige og hyggelige mennesker i Øvre Eiker, og jeg kommer til å savne hver enkelt av dem, sier Edvardsen.

Styreleder i ØEKE, George H. Fulford, synes det er trist at Edvardsen slutter.

Annonse

– Det er trist, men samtidig har jeg forståelse for at hun har valgt nye og spennende utfordringer. Jeg vil også takke for alt hun har bidratt med i etableringsfasen, noe som har gjort at ØEKE i dag har en god og solid plattform og et godt grunnlag for videre drift og utvikling.

– Vi takker Gunn Edvardsen for den flotte jobben hun har gjort i Øvre Eiker og ønsker henne lykke til videre, sier han.

Del:
Annonse