21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Politiet i Sør-Øst har hatt mer enn nok å gjøre i forbindelse med overgangen til det nye året. (Illustrasjon: Joakim Fjeldli / DRM24)

Travel natt for politiet i Sør-Øst politidistrikt

I går kveld og i natt har vært en travel periode for politiet i Sør-Øst. Også politiet i Eiker har hatt nok å henge fingrene i. Blant annet ble en kvinne påkjørt på Gamle Riksvei.
Annonse

Klokken 03.13 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Gamle Riksvei i tidligere Nedre Eiker. En kvinne var påkjørt i et gangfelt og bilen som kjørte på henne, hadde stukket fra stedet. Kvinnen var ikke alvorlig skadet, men er kjørt til Drammen sykehus for behandling. Politiet oppretter sak på dette forholdet.

I Nedre Eiker Vei i Drammen ble en bil stanset klokken 01.44. Føreren mistenkes for å ha kjørt i ruset tilstand og blodprøve er tatt sammen med førerkortet til vedkommende. Sjåføren var en 18-åring fra Buskerud.

Annonse

I Hokksund ble det meldt om brann i en av klescontainerne ved Hokksund Ungdomsskole klokken 23.21. Brannvesenet og politiet rykket ut til stedet, men greide ikke å lokalisere eventuelle gjerningspersoner. Det skal ikke være andre skader enn på containerne og innholdet i dem, som er klær donert til hjelpeorganisasjoner.

Det har også være flere branner, men ikke i Eiker-området eller i Drammen. I Sandefjord ble det klokken 07.01 meldt om brann i enebolig og det var full overtenning i andre etasje.

På Kongsberg ble en 17 år gammel gutt meldt savnet. Han var tynnkledd og politiet ville ha hjelp av publikum til å finne gutten. Han ble funnet en times tid etter første melding og var på en adresse i Kongsberg og hadde det etter sigende bra.

På Strømsø i Drammen ble en mannlig fører stanset for kontroll klokken 03.15 etter mistanke om ruskjøring. Nødvendige prøver ble tatt og førerkortet beslaglagt.

På E18 i Lier ble en politibil forbikjørt av en annen bil i svært høy hastighet. Bilen ble selvsagt stoppet og fører var beruset. Mannen i 30-årene fra Kristiansand måtte derfor bli med på prøvetaking og er i dag uten førerkort. Sak opprettes på slike forhold.

Det har også vært noen andre branntilløp i politidistriktet, samt beruselse og krangling i forbindelse med feiringen av nyttår.

Den mest alvorlige hendelsen har skjedd i Tønsberg der et industrilokale tok fyr og det var store mengder med plast som brant. Her ble folk bedt om å holde seg unna og lukke alle vinder da det var store mengder røyk i området.

Del:
Annonse