22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Nylig leverte Mobile Hokksunds salgsleder for nybil, Jahn Thomas Formo, syv elbiler til Utleiesenterets salgs- og markedssjef Morten Dahl. (t.v.)

Utleiesenteret blir elektrisk også på veien – handlet i Hokksund

Utleiesenteret leverer elektriske maskiner til anlegg og fyrer byggeplassene fossilfritt. Når selskapets selgere nå tar i bruk elektriske biler, blir det også grønnere på veien. Handelen skjedde i Hokksund.
Annonse

– Vi ønsker å ta posisjonen som det grønne og miljøvennlige utleieselskapet i bygg- og anleggsbransjen. Når vi leverer klima- og miljøvennlige alternativer til våre kunder, er det helt naturlig å gjennomføre det grønne skiftet også for våre egne kjøretøy. Et skritt på veien er elbiler til våre selgere, sier salgs- og markedssjef Morten Dahl.

Utleiesenteret var den første i Norge som kunne tilby mobil varme med bioenergi. Da fossilforbudet trådte i kraft ved årsskiftet, hadde selskapet allerede levert flere biobrenselanlegg via sin samarbeidspartner Norsk Bio. Elektriske gravemaskiner har en god stund vært et alternativ i maskinparken for utleie.

Annonse

– Vi investerer i grønne maskiner der det fins slike. Nå som elbilene er kommet for fullt, rekkevidden er akseptabel og ladenettet utvikles stadig, er det helt naturlig å kjøre grønt også på veien, sier administrerende direktør i Utleiesenteret AS, Knut Grothaug.

Utleiesenteret er en av de største aktørene innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet, og driver virksomheten med utgangspunkt i avdelingene i Drammen, Kongsberg, Oslo og på Gardermoen.

Del:
Annonse