20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her signerer Audun Fevik og Vegard Nikkerud kontrakten som gjør de til A og B-lagstrenere i Eiker Kvikk sesongen 2022. (Foto: Privat)

4. divisjon: Trenerteamet til Eiker Kvikk på plass

Koronasituasjonen har rammet mange idrettslag hardt de siste to årene, men en klubb som faktisk har kommet styrket ut av dette er IF Eiker Kvikk.
Annonse

Til tross for avstandsregler på trening og lange perioder med forbud mot trening for utøvere over 20 år i breddefotballen har klubben klart å beholde sine aktive utøvere. Ja, faktisk har antall spillere økt i perioden. Det svært gode miljøet blant spillerne utpekes som årsaken til at IF Eiker Kvikk er annerledes-klubben.

Mandag samlet 26 spillere seg på Røren Idrettspark for offisiell kick-off før sesongen sammen med det som ble presentert som det nye støtteapparatet rundt seniorfotballen i klubben. Etter to opprykk på like mange år skal nemlig IF Eiker Kvikk for første gang i klubbens moderne historie spille kamper mot andre 4. divisjonslag sesongen 2022.

Annonse

Suksesstrener Vegard Nikkerud og Stein- Harald Lie fortsetter i støtteapparatet og er gitt hovedansvaret for klubbens lag i 7. divisjon. Etter en intens trenerjakt er det nå klart at Audun Fevik blir hovedtrener for A-laget i 4. divisjon. Audun er bosatt på Åssiden, og har lang og bred erfaring som trener både fra Mjøndalen, Åssiden og Svelvik foruten verv i Norges Fotballforbund.

Leder i Eiker Kvikk, Tone Nordli, er henrykt over at klubben endelig har landet et så kompetent trenerteam og støtteapparat rundt seniorlagene i klubben.

– Litt overraskende, men veldig morsomt var det at vi klarte å kvalifisere oss til enda et opprykk i fjor. Nå gleder vi oss veldig til å følge de spennende kampene i sommer, og vi er veldig stolte av våre lokale gutter som har blitt så gode til å spille fotball. Vi har selvsagt en ydmyk tilnærming til at lille Eiker Kvikk nå er i 4. divisjon, men selvsagt håper vi å kunne bite fra oss. Det er derfor veldig gøy at vi nå både har mange spillere i stallen og et rutinert trener-team som kan lede gutta mot målet, sier Tone Nordli.

Første trening med nytt trenerteam på plass på Røren Idrettspark foregikk i et voldsomt tempo, og med stort engasjement. Flere av tilskuerne kunne fortelle om assosiasjoner til 1. mai og ku slippet på Eiker Gårdsysteri.

– Nå skal vi prøve å få gutta i god fysisk form til seriestart, uttaler trenerteamet Fevik og Nikkerud.

Heldigvis er det litt over syv uker til første kamp borte mot Kongsberg.

– Selv om vi er mange spillere her i dag vet vi det er krevende å drifte to seniorlag en hel sesong, forteller Nikkerud.

Han ser gjerne at flere lokale spillere vil prøve å spille seg inn på et av lagene i klubben. Gode fotballspillere med elegant humor er alltid hjertelig velkommen til oss i Eiker Kvikk, avslutter han med et lurt smil.

Del:
Annonse