20. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Salget av sexleketøy har skutt i været og vil kanskje utkonkurrere blomster og sjokolade på Valentines-dagen.

Ikke bare blomster og sjokolade som frister til Valentines-dagen

Nå er det ikke blomster og sjokolade som står høyest på ønskelisten. Salget av sexleketøy har nemlig økt med 60 prosent til Valentines hos Nytelse.no.
Annonse

– Vi er jo en butikk som oser av kjærlighet og vårt mål er at det norske folk skal ha en sunt og godt sex- og samliv, og da blir vi et naturlig førstevalg, sier sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Den siste uken har nettbutikken feiret Valentines Week med en rekke tilbud på leketøysfavoritter, og det med stor suksess.

Annonse

– Denne dagen kan for mange være litt klisjé, men det er jo ganske koselig med oppmerksomhet også, dessuten trenger vi det, og Valentines day er en fin unnskyldning nettopp det, sier Ebbestad, som tror folk går mer bort fra blomster og sjokolade og heller investerer i forholdet på andre måter.

Dagen bør markeres med nærhet, kyss og kanskje litt deilig sex, sier, sexolog Maria K. Ebbestad.

Nordmenns interesse for sexleketøy har skutt i været de siste årene, noe sexologen mener er et sunnhetstegn for det norske hverdagslivet.

– Det er viktig å finne tid til seg selv på denne måten i hverdagen, uansett om man er singel eller i et parforhold. Det er stressdempende og sunt med orgasme, sier Ebbestad.

Del:
Annonse