21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En firmabil mistet hengeren med en lift på ved fartshumpen på Rv. 350 mellom kirken og Langebru. Det ble fort trafikkaos.

Mistet hengeren – full trafikkork på Rv. 350 ved Haug kirke

Det ble full stans i all trafikk og påfølgende trafikkaos på Rv. 350 ved Haug kirke i formiddag etter at en henger med en lift veltet i veibanen. Nå er sjåføren anmeldt.
Annonse

Det var i formiddag at en firmabil mistet hengeren med en lift på ved fotgjengerfeltet ved Eikertun – midt mellom Haug kirke og Langebru. Ifølge politiet på stedet hoppet hengeren av hengerfestet og det var ikke brukt sikkerhetstropp som det kreves på slike hengere.

Selv hengeren var sannsynligvis heller ikke festet på skikkelig måte, da fartshumper er noe disse skal tåle.

Annonse

Det ble lange køer i begge retninger, men frivillige mannskaper på begge sider fikk snudd trafikken slik at det ikke ble fullstendig kork i området. I tillegg varslet ikke politiet publikum om hendelsen slik de ofte gjør på Twitter.

Ifølge UP-patruljen på stedet blir sjåføren anmeldt etter denne hendelsen, men det er ikke snakk om noe førerkortbeslag.

En kranbil måtte til for å få løftet henger og lift ned på gangveien slik at firmabilen kunne få hektet på hengeren igjen.

Veien er nå åpnet for normal trafikk.

Del:
Annonse