27. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra oppvisningen Hokksund Byteater Jr. hadde under Hokksund-dagene. Nå gleder de seg til å spille i Skriverparken. (Alle foto: Privat)

Lover magisk stemning med folk og røvere i Skriverparken

34 skuespillere i Hokksund Byteater Jr. gleder seg nå til sommerens store begivenhet. 6. til 10. juli skal de nemlig spille «Folk og røvere i Kardemomme by» - i Hokksund gjennom hele 10 forestillinger.
Annonse

I Kardemomme by bor gamle Tobias, pølsemakeren, trikkefører Syversen og barberer Sørensen. Tommy og tante Sofie og vesle Kamomilla. Og politimester Bastian som aldri har lyst til å arrestere noen. Rett utenfor byen bor det tre røvere som heter Kasper, Jesper og Jonatan. De har også lyst til å være med.

Har du husket å vaske ørene dine? Da kan du trygt ta med deg barna på Hokksund Byteater Junior sin oppsetning av Folk og røvere i Kardemomme by – en teaterforestilling full av energi, humor, dans og masse musikk.

Annonse

Du vil møte en frekk papegøye, en talende kamel og en løve som er glad i melkesjokolade. Bli med inn i Egners verden og opplev den magiske teaterstemningen utendørs i Skriverparken i Hokksund. Røverne gleder seg til å hilse på alle barna som kommer på besøk.

I sommerens oppsetning har Hokksund ByTeater junior med seg hele 34 skuespillere fra 7 til 25 år.

– Her har vi en fin gjeng med barn og ungdom som passer godt på hverandre under øvelsene, sier Leila Bråthen på vegne av teatergruppa.

Allerede til helgen starter de første forberedelsene i parken, og mandag 27. juni er det full opprigg på foreldre og skuespillere fra ungdomsskolen og opp. Tirsdag 28. skal det meste være på plass og alle skuespillere er klare til de siste forberedelser før premieren.

Store og små i Hokksund ByTeater Junior gleder seg stort til å vise publikum denne koselige historien om «Folk og røvere i Kardemomme by» 6. til 10. juli i Skriverparken ved Hokksund Camping.

Billetter: www.hokksundbyteaterjunior.no

Del:
Annonse