16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Gjyri Helén Werp fra Skotselv blir ny kommunikasjonssjef i Oslo Høyre. Hennes bror – Anders B. Werp er derimot ferdig i Høyre-politikken.

Gjyri Helén Werp går til politikken – blir kommunikasjonssjef i Oslo Høyre

Gjyri Helén Werp går nå sin bror, Anders B. Werp sine fotspor. Hun blir nemlig kommunikasjonssjef i Oslo Høyre. Anders er for lengst ute av politikken og leder nå Modum Bad.
Annonse

Tidligere sjefredaktør i KK, Gjyri Helén Werp – opprinnelig fra Skotselv, går altså til politikken når hun blir ny kommunikasjonssjef i Oslo Høyre. – Nå gleder jeg meg til å jobbe med politikk, sier Werp til Kampanje.

– Vi er svært tilfredse med å ha ansatt Gjyri Helén Werp som kommunikasjonssjef, sier Anne Kristin Vie, sjefsekretær i Oslo Høyre.

Annonse

Werp har lang erfaring fra mediebransjen etter over 20 års fartstid som redaktør for en rekke kvinneblader både i Aller Media og Egmont. Werp har også vært innom NRK og ELLE-forlaget i løpet av karrieren, men har de siste tre årene sittet i konsernledelsen i 07 Media med ansvar for merkevare, kommunikasjon og marked.

– Nå gleder jeg meg til å jobbe med politikk. Gjennom hele karrieren min har jeg arbeidet med ledelse, innhold og merkevarebygging, både redaksjonelt og kommersielt. Jeg er sikker på at denne bakgrunnen kommer godt med i kommunikasjonen av politiske budskap, sier Werp.

Hun starter opp i sin nye jobb 1. juli.

– Jeg kommer inn i en høykompetent partiorganisasjon, med masse verdifulle ressurser. Nå skal jeg gi mitt til formidlingen av god politikk, og i samarbeid med sterke kandidater, bidra til en svært aktiv og offensiv valgkamp, slik at Oslo Høyre vinner neste års kommunevalg, sier Werp til fagbladet.

Anne Kristin Vie i Oslo Høyre sier målet er klart med tanke på hva som blir viktig fremover.

– Oslo Høyre skal vinne byrådsmakt i 2023 og Werps kompetanse og tunge erfaring fra mediebransjen blir viktig for å nå det målet, sier Vie.

Del:
Annonse