23. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Har du tatt et skikkelig fint bilde i sommer kan du sende det inn og bli med i konkurransen om å komme på neste sommers frimerker.

Tatt et blinkskudd i sommer? Ditt ferieminne kan bli frimerke

I sommer arrangerer Posten og Visit Norway en konkurranse om de fineste bildene fra sommerferien i Norge.
Annonse

Både nordmenn og utenlandske turister oppfordres til å sende inn sine beste bilder. Hele seks vinnere vil få sine motiver på frimerker som gis ut neste år.

– Vi deler enormt med flotte bilder fra vårt kjære ferieland i sosiale medier. Nå inviterer vi til en konkurranse hvor feriebilder du deler på Facebook og Instagram kan bli motiv på en frimerkeserie som Posten skal gi ut neste år. Vi søker alle type motiver som illustrerer ferie-Norge, det kan være magiske hverdagsøyeblikk, urbane motiver eller flott og uberørt natur, sier Halvor Fasting som er frimerkedirektør i Posten Norge.

Annonse

Konkurransen startet mandag 20. juni og varer frem til søndag 21. august. En egen fagjury vil kåre vinnerne i etterkant.

Bilder som skal delta i konkurransen benytter emneknagg #Norgeminner2022 eller #NorwayMemories2022 og publiseres på Instagram eller Facebook-sidene til Visit Norway eller Posten Norge.

Neste sommer vil Posten gi ut en frimerkeserie med seks frimerker hvor motivene skal illustrere Norge som ferieland. Nå kan ditt bilde fra årets sommerferie bli et av motivene.

Del:
Annonse