13. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her snur en bilist på E134 i Mjøndalen for å slippe å stå i kø i forbindelse med en trafikkulykke. (Alle foto: Jan Arne Dammen)

Utålmodige bilister snudde på E134 – det kunne gått veldig galt

Flere utålmodige bilister snudde midt på E134 i Mjøndalen. – Det holdt på å gå skikkelig galt, sier vår fotograf på stedet. Køene kom som følge av en ulykke ved avkjøringen til Steinberg og mens brannvesen, ambulanse og legebil skulle ta seg fram.
Annonse

Det var klokken 12.30 i dag at nødetatene rykket ut til en kollisjon mellom en motorsykkel og en bil på E134 ved avkjøringen til Steinberg. Veien ble helt stengt en tid mens ambulansepersonell og øvrige nødetater jobbet på stedet.

Ulykken førte til helt stengt vei i en periode og først kl. 13.07 melder politiet at det er manuell dirigering forbi ulykkesstedet. En mann i 20-årene, som var fører av motorsykkelen, er kjørt til Ullevål sykehus med skader i et ben. Utover det er det ingen opplysninger om ytterligere skader.

Annonse

MC-føreren har falt av sykkelen og sklidd inn i en møtende bil.

Snudde på E134
Det er ikke noe ukjent fenomen at utålmodige bilister velger å snu – selv på en europavei. Det skjedde også i dag der flere bilister valgte å snu på E134 mellom de to bruene. Dette førte til farlige situasjoner og ved minst to tilfeller var det være på å skje en ulykke her, opplyser vår fotograf på stedet.

Det er også farlig med tanke på nye utrykningskjøretøy som skal fram til stedet.

Når veien er stengt velger ofte nødetatene å kjøre mot kjøreretningen for å komme raskt fram. Da er det ekstremt farlig om noen snur i slike situasjoner.
Del:
Annonse