23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Denne Audien var langt fra kjørbar etter å ha kjørt i bakenden på en annen bil på Horgen nå i kveld.

Ny ulykke: Fire innblandet i påkjørsel bakfra på Horgen

(Oppdatert) I kveld har det vært nok en ulykke på Fv. 283, og denne gangen var det på Horgen nære kommunegrensen til Drammen. En Audi kjørte inn i en annen bil bakfra og fikk store skader.
Annonse

Det var klokken 19.25 i kveld at nødetatene rykket ut etter å ha fått en melding om et sammenstøt mellom to biler. De to kjørte i retning fra Drammen mot Hokksund da den ene skal ha måttet bremsekraftig opp, ifølge politiet på stedet. Dette skal ha sammenheng med at en løs hund løp ut i veibanen.

Audien, men tre personer om bord, greide ikke å stoppe i tide og kjørte inn i bilen foran. I denne bilen var det kun fører.

Annonse

Begge bilene fikk materielle skader, men Audien var ikke kjørbar og måtte hentes av bilberger. Samtlige involverte ble sjekket av ambulansepersonell, men til tross for klager over litt vondt i nakken, skal de ikke ha behov for legehjelp i første omgang.

Det var tett tåke og våt veibane, men ikke glatt på stedet. Det var en del trafikk, men den gikk greit forbi ulykkesstedet.

Partene skriver skademelding om dette bli ingen sak for politiet. Det hundepatruljen på stedet derimot må funne ut av, er hvem som eier hunden som plutselig forvillet seg opp på veien. Den ble kjapt tatt hånd om av politiet og satt i et ledig bur i hundepatruljen.

Ifølge politiet skal det være denne hunden som gjorde at det første bilen måtte bråbremse og at bilen bak derfor ikke greide å stanse i tide. Hundens eier skal ha kommet til stedet og fått dem med seg.

Del:
Annonse