12. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

LANGT INN I «GRANSKAUEN»: Bilen ble totalvrak etter å ha meid ned et skilt, et autovern og flere trær på sin ferd. (Foto: Alexander Jansen / DRM24)

Voldsom utforkjøring: – Et under at dette ikke gikk verre

Politiet mistenker flere ulovligheter etter at én av to i bilen hadde stukket fra stedet etter en ulykke på Ytterkollen natt til tirsdag. Trolig skal de ombord ha sluppet fra det uten skader av betydning.
Annonse

Hendelsen skal ha skjedd ved 03-tiden i S-kurven like før Dalerovergangen retning Mjøndalen på Drammensveien, skriver DRM24.

Ved inngangen til den første svingen har bilen gått rett fram, kjørt ned et stort trafikkskilt, før den traff autovernet, en stor kampestein og meide ned flere trær.

Annonse

Ferden stoppet en god del meter ute i «bushen», og både bilberger og veientreprenør hadde sitt svare strev med å rydde vei for å få bilen opp igjen.

Fyllekjøring
Ifølge politiet skal en av de to som befant seg i bilen ha stukket fra stedet da de mottok melding om hendelsen først en time etter at det hadde skjedd.

– Vi har prøvd å få kontakt med vedkommende for å sjekke hvordan det er med skader, men det er et under at dette ikke har gått verre, sier operasjonsleder Marianne Mørch i politiet til DRM24.

Ifølge Mørch er det uklart hvem av de to som har kjørt, men det er mistanke om promillekjøring. Ingen av de to i bilen hadde heller ikke førerkort.

RYDDEJOBB: Her lå det strødd med vrakrester. Bilen skal også ha truffet kampesteinen foran i bildet på ferden.

Del:
Annonse