15. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kenneth Fjeld er innehaver og hovedinstruktør for Premier Martial Arts Drammen. Søndag stiller 18 av hans elever til sort belte test. (Illustrasjon: Facebook)

18 kandidater stiller til Sort belte-test hos Kenneth Fjeld i Krokstadelva

Førstkommende søndag er det Sort belte-test hos Premier Martial Arts i Krokstadelva. Hele 18 kandidater skal testes til Sort belte i Chuck Norris System, der i blant 10 år gamle Keana Louise Arano Fjeld som er Kenneths datter) og kone Loida Arano Fjeld.
Annonse

Alle disse kandidatene gikk videre fra en screening test (pre-test) og skal gjennom en tøff og krevende test på søndag.

– Det blir en av de aller største Sort belte testene i form av antall kandidater i Chuck Norris System noensinne og skjer i våre lokaler i Krokstadelva, sier Kenneth Fjeld.

Annonse

For å teste til Sort belte i Chuck Norris System trengs minst tre år med sammenhengende trening og det siste halve året før test er det vanlig med trening 6 – 14 timer i uka. Allikevel har de fleste av kandidatene trent lengre enn tre år. Keana Louise startet sin første karatetrening med sin far da hun var tre år gammel og i klassetimer når hun var fem år.

Alle kandidater må først godkjennes av Kenneth Fjeld for å kunne stille til det de kaller en pre-test. Dette er det samme som en Sort belte test, men hvor de luker ut de kandidatene som ikke er klare for Sort belte ennå.

– Etter Pre-test får alle kandidater en liste på minimum 10 punkter som skal forbedres til selve Sort belte testen som foregår fire uker etter pre-test. Samtidig rapporterer jeg til Grandmaster Norris og hans organisasjon om hvem som stiller til den store testen, sier Kenneth.

Del:
Annonse