27. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En kvinne var uheldig å komme litt for langt ut mot brøytekanten da hjulet tok grep og snurret bilen rundt og ut i grøfta på Verpsletta i ettermiddag.

Krevende kjøreforhold: Kjørte av på Verpsletta – ingen skadet

En kvinne fikk sleng på bilen etter å ha kommet litt for langt ut mot brøytekanten. Dermed snurret bilen og havnet i grøfta. Heldigvis gikk det bra med henne og passasjeren. Og politiet tok seg av bergingsjobben selv.
Annonse

Det var klokken 17.35 at politiet meldte om ulykken på Ringeriksveien i Hokksund. Men det skulle altså vise seg å være på Verpsletta i Skotselv. Dette er en strekning som er kjent for mange ulykker av en eller annen grunn.

Det var krevende kjøreforhold og en del snø i veibanen på Rv. 350 i kveld. I motsetning til Hokksund hvor det meste av nedbøren kommer som regn, snør det kraftig i Skotselv.

Annonse

Det har vært en rekke ulykker i ettermiddag og kveld. Det tar derfor lang tid å få fram bergingsbiler til slike steder. Politiet valgte derfor ta saken i egne hender. Det ble lånt snøskuffe og slepetau av en nabo og med 4×4 på politibilen var det en grei sak å få bilen opp på rett kjøl igjen.

Bilen var tilsynelatende uskadet og følget kunne kjøre videre for egen maskin. Det blir etter det vi kjenner til ikke opprettet noen sak på dette.

Ulykken skjedde i sydgående retning fra Åmot mot Skotselv. Politiet dirigerte trafikken forbi stedet og det var ikke noen store trafikale problemer.

Del:
Annonse