29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Olav Aas blir et fast innslag hos Naser på Khalilo American Cuisine i Hokksund sentrum. (Foto: Privat)

Olav Aas spiller på Khalilo American Cuisine

Torsdag 26. januar åpnet Naser Khalil sitt nye konsept, Khalilo American Cuisine, i de gamle lokalene til Khalilo Tapas i Stasjonsgata 13. Nå er Olav Aas hyret inn for å skap god stemning og første spilling er 11. februar.
Annonse

Responsen fra kunder de første dagene har vært meget god. Naser uttalte før åpningen at han etterhvert ville starte å ha live musikk med jevne mellomrom, og allerede nå kan han fortelle at han har inngått en avtale med den kjente Eiker-musikeren Olav Aas (Olav Aas Band, Hokksund-Elvis, Ulabrand) om å opptre på Khalilo med jevne mellomrom. Dette er en avtale de begge er godt fornøyd med.

– Her er det koselige lokaler, hyggelige folk, og deilig mat og drikke, det er klart jeg vil spille her, sier Olav.

Annonse

– Jeg tar med gitaren og spiller alt fra Johnny Cash og Elvis til egne låter, sier han.

Første spilling blir lørdag 11. februar, og Olav spiller fra 21.00 til servering stenger klokken 00.00, og det er gratis inngang, så her er det bare å dukke opp.

Del:
Annonse