22. september 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

En spennende reise gjennom Italia

ANNONSØRINNHOLD: Norge er et såpass langstrakt land at om vi snur det opp-ned vil det strekkes ned til Italia. Derfor er det faktisk ikke lenger å reise på ferie til Italia enn å dra til Nord-Norge dersom du bor i sørlige Norge.

Italia åpner opp for en verden av fortryllelse med rik historie, fascinerende landskap og deilig mat. Roma vil alltid være en historisk klassiker, men det finnes også mange andre pulserende steder i Italia. Med flotte pakkereiser vil du få muligheten til å forelske deg i Italia mens du nyter komforten av å ha logistikken dekket. Pakkereiser er en ideell måte å få gode tilbud på fly og hotell slik at du kan spare penger og oppleve mer.

Roma: Antikke underverk med tidløs skjønnhet
Start ditt italienske eventyr i Roma når du er på pakkereise i Italia. Roma kombinerer uanstrengt antikke underverk med en levende moderne atmosfære. Utforsk det ikoniske kolosseumet, beundre arkitekturen og vandre gjennom ruinene av Forum Romanum. En rolig spasertur gjennom de sjarmerende gatene i Trastevere er et must, hvor tradisjonelle trattoriaer og sjarmerende butikker florerer. På reise i Italia vil Roma etterlate deg med utallige inntrykk. Få med deg skattene i Vatikanstaten, hjemmet til Peterskirken og Vatikanmuseene, og ikke glem Det sixtinske kapell utsmykket med Michelangelos mesterverk.

Milano og Venezia: En fortelling om mote, eleganse og romantikk
Det er mulig å ta en kjapp weekendtur til to italienske byer fra Norge. Du kan dra til Milano, Italias motehovedstad. Fordyp deg i byens stilige atmosfære, vandre langs den glamorøse Via Montenapoleone, og beundre den arkitektoniske prakten til Duomo di Milano. Utforsk museer i verdensklasse, som Pinacoteca di Brera, hvor du finner en imponerende samling av renessansekunst.

Du kan også velge Venezia, byen med kanaler og evig romantikk. Cruise langs de pittoreske vannveiene på en gondol, besøk den fantastiske Markusplassen samt dens fantastiske basilika, og gå deg vill i de labyrintiske smugene i byens sjarmerende nabolag. Opplev Venezias fortryllelse under det årlige karnevalet i februar, eller bare nyt en rolig espresso på en kafé ved kanalen.

Napoli: Spennende by med kulturell rikdom
Du kan få en billig reise om du velger å reise til den sørlige regionen av Italia. Besøk Napoli, kjent for sitt pulserende gateliv og autentisk napolitansk pizza. Utforsk det historiske sentrum, et UNESCOs verdensarvsted for å få med deg de antikke ruinene av Pompeii og Herculaneum befinner seg også der. Når du allerede er i Sør-Italia kan du dra videre til de sjarmerende kystbyene Sorrento og Positano for å nyte strender og havbris med en gelato.

Denne artikkelen inneholder annonsert innhold og er bestilt av Bazoom Group ApS i Danmark.

Del: