10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Veien opp til Aker Gård som er blitt kjent – blant annet gjennom grisereklamen der Brit Tove Krekling er bonden som vises frem. (Foto: Lise Sanden)

Fargerikt fellesskap: Eikermalerne stiller ut på Aker Gård

Førstkommende lørdag og søndag holder Eikermalerne salgsutstilling i fjøset på Aker Gård i Hokksund. Her finner du en rekke motiver med ulike teknikker og det hele er en salgsutstilling slik at du kan skaffe deg noen nye motiver til å ha på veggen hjemme.
Annonse

Uten sammenligning for øvrig, men de kaller det «Høstutstillingen» det de skal vise fram førstkommende helg 14. og 15. oktober. Dette er Eikermalernes årlige høydepunkt der de får vise fram hva de har jobbet med gjennom året. Dette er nemlig en årlig foreteelse som er godt besøkt og hvor det omsettes en god del malerier og bilder.

– Vi møtes hver uke, fylt av skapertrang og maleglede. Klubben vår er virkelig et fargerikt fellesskap. Det er en felles interesse som binder oss sammen, vi inspirerer og motiverer hverandre, forteller Torunn Hæg i klubben.

Annonse

Hun fortsetter: – Nå kan vi endelig vise frem resultatet, og fyller fjøset med farger. Vi håper mange tar turen opp den vakre alleen til Aker Gård, og setter av litt tid til et besøk hos oss. Følg duften av kaffe og nystekte vafler, sier hun.

Del:
Annonse