29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra dagens gjennomgang av manus og innslag i høstens Hokksund Revy med Liv Aakvik (t.h.) som instruktør.

Ny Hokksund-revy under oppseiling i oktober

Ønsker du en god lokalrevy som underholdning kombinert med matservering og en dans eller to etterpå. Ja, da kan du allerede nå sette av fredag 11. eller lørdag 12. oktober. Da stiller nemlig Hokksund Byteater opp med en ny utgave av Hokksund-revyen.
Annonse

Med Liv Aakvik som instruktør har Hokksund Byteater jobbet med tekster og sanger siden i januar. Denne helgen er det øvelser og mer idédrodling på Arbeidern i Gamle-Hokksund. For manus og innhold er ikke helt spikret selv om det meste er satt på papiret.

– Vi har ca. 30 nummer som skal framføres og forestillingen vil vare ca. halvannen time. I tillegg blir det matservering i forkant av forestillingen og dans med Kaptein Morgan etterpå. Dette har vist se å være veldig populært og i fjor høst var det stappfullt under lørdagens forestilling, sier Eva Nordby og Mette Lokshall.

Annonse

Begge to er godt kjent i lokalrevysammenheng og tar nok et år i byteateret. Men i år er det kommet til forsterkninger – altså nye medlemmer i et antall på fire slik at skuespillerstallen blir utvidet med flere unge. Det håper Eva og Mette vil gi litt mer liv og at de også kan appellere til et yngre publikum.

Stort sett snille
– Vi har som sagt ikke landet alle innslagene, men vi er da gjennomgående snille. Noen spark kan sikkert forekomme og vi venter blant annet på en sang som tidligere ordfører Knut Kvale driver og jobber med. Hva den vil bringe vet vi ikke, sier de to damene.

Det blir som i tidligere revyer sanger, sketsjer og monologer. Noen gjensyn med tidligere innslag blir det også. Hildegunn Gerd og Gamlingene er et slikt nummer. Det er flere av medlemmene som har bidratt med tekster i år og Ragnar Otto Eriksen har bidratt i tillegg.

Som de to foregående årene spiller Hokksund Revyen i festsalen på rådhuset.

Bandet Kaptein Morgan med Elin Støa som vokalist spiller også i år under og etter forestillingen. For da blir det «dans på lokalet».
Del:
Annonse