29. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Den hvite bilen til venstre ble rygget på og flyttet mange meter etter det kraftige sammenstøtet. Det var ingen i denne bilen da ulykken skjedde.

Mann døde etter å ha rygget i veggen på Eikertun

En 82 år gammel mann er erklært død etter at bilen han kjørte rygget i veggen på Eikertun Helsehus i stor fart. Omstendighetene rundt ulykken er fortsatt uklare, og politiet har opprettet sak.
Annonse

Det var like over klokken 18 i ettermiddag at nødetatene fikk melding om ulykken, som hadde skjedd inne på området til Eikertun Helsehus i Hokksund.

En 82 år gammel mann skal ha levert en slektning da bilen han kjørte rygget med stor kraft inn i en annen bil og så i murveggen til festsalen. Mannen måtte frigjøres av brannvesenet da han var fastklemt i bilen, og livreddende førstehjelp ble igangsatt med en gang.

Annonse

Det var flere brannbiler og ambulanser på stedet raskt, og ambulansepersonell og brannfolka jobbet med livreddende førstehjelp. Dessverre sto ikke livet til å redde og mannen ble erklært død på stedet.

Politiet på stedet mistenker at mannen har fått et illebefinnende da han skulle kjøre fra Eikertun.

Luftambulansen ble kalt ut, men ble kansellert etter kort tid.

De pårørende er nå varslet om det tragiske dødsfallet.

Det var et stort oppbud av ambulansepersonell og brannfolk som alle prøvde å redde mannens liv. Dessverre sto det ikke til å redde.
Det var her på parkeringen til vaksineinngangen på Eikertun den tragiske ulykke skjedde. Brann, politi og flere ambulanser kom raskt til stedet.
Del:
Annonse