19. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra kåringen der Blink Hus Sigdal i Krokstadelva ble Årets bedrift i kjeden. Se under saken for alle navnene.

Blink Hus Sigdal kåret til Årets bedrift i kjeden

Blink Hus Sigdal med hovedkontor i Krokstadelva, er kåret til den beste i kjeden. Kåringen skjedde under årskonferansen nylig.
Annonse

Under årskonferansen til Blink Hus var forhandlere og samarbeidspartnere fra hele landet samlet i Tromsø. Det ble delt ut priser i blant annet kategoriene Årets bedrift, Årets tømrer, Årets byggeleder og Årets selger.

– På tross av et mer krevende boligmarked, så har Blink Hus tatt markedsandeler to år på rad. Det feiret vi under årskonferansen og vi delte ut priser innenfor ulike kategorier. Gratulerer så mye til årets prisvinnere og tusen takk for innsatsen til alle våre forhandlere, sier kjededirektør Svein Helge Skogheim.

Annonse

Årets bedrift: Blink Hus Sigdal
Juryen sier:
– Blink Hus Sigdal har høy kundetilfredshet og har et bra driftsresultat. Blink Hus Sigdal jobber med salg og oppføring av eneboliger fra katalogen og arkitekttegnede prosjekter. Selskapet har en sterk håndverkskultur og dyktige ansatte som leverer høy kvalitet.

Kundetilfredsheten i 2023 var imponerende med en KTI-score på 89 av 100. Bedriften har et forbilledlig arbeidsmiljø og inkluderer ansatte i alle prosesser, noe som har ført til både god KTI-utvikling og miljøfyrtårnsertifisering. Nylig feiret de sitt 40-årsjubileum med stil.

Bildetekst
ÅRETS BEDRIFT:
Blink Hus Sigdal. Fra venstre: Esten Hilmarsen (bedriftsutvikler Blink Hus), Espen Karlsen, Silje Jeanett Jørum, Tina Kolbjørnsrud, Mats Foyn Frøyse, Gunbjørn Vidvei, Gunn Holmøy, Jan Erik Møyen og Svein H. Skogheim, kjededirektør i Blink Hus.

Del:
Annonse