25. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Slik så deler av meldingen fra kommune ut. Mang vil nok mene at øvre alder er vel optimistisk i denne meldingen, men så var det altså en feil.

Øvre Eiker kommune sendte ut feil SMS om vaksinering

Annonse

Det er nok mange som har stusset – ikke bare litt – over SMS-en de fikk fra Øvre Eiker kommune i kveld. Her kunne alle mellom 18 og 999 år melde seg for å bestille time til vaksinering. Litt vel optimistiske anslag med hensyn til alder, vil nok mange mene.

Men det hele var altså en feil. Kort tid etter gikk kommunen ut på sine nettsider og Facebook-sider med denne avklaringen:

Annonse

Har du fått tilbud om vaksine på SMS? Ved en feil har det i onsdag kveld blitt sendt ut SMS-varsling til mange av dere som har registrert dere og takket ja til vaksine i Helseboka. Når man klikker på lenken, får man beskjed om at det ikke finnes ledige timer. Dette er dessverre ikke et tilbud om Covid-19 – vaksine, men en feil.

Vi beklager på det sterkeste at denne SMS-en har blitt sendt ut, og jobber nå med å varsle alle som har fått dette tilbudet med en ny SMS.

Del:
Annonse