12. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Arve Hauklien Røren fra Hokksund er ansatt som ny tjenesteleder for idrett og aktivitet i Øvre Eiker kommune. Han tiltrer 1. juni.

Arve blir tjenesteleder for idrett og aktivitet

Øvre Eiker kommune har ansatt Arve Røren som ny tjenesteleder for idrett og aktivitet. Han kommer fra liknende stilling i Drammen kommune.
Annonse

– Jeg gleder meg skikkelig til å starte opp i ny jobb i Øvre Eiker kommune, sier Arve som lover at han skal bidra med sitt til at innbyggerne får knallgode idretts- og aktivitetstilbud.

Arve Røren er utdannet sivilingeniør fra USA, og har arbeidet i en årrekke i Lier og Drammen kommune. Han er 48 år, med fire barn, og driver gårdsbruk i Hokksund ved siden av jobben.

Annonse

– God helse starter med bevegelse, sier Arve, som selv liker å prøve ut nye former for trening og fysisk aktivitet.

Et godt tilskudd til laget
– Det var mange godt kvalifiserte søkere til jobben, men Arve overbeviste oss med sin lange erfaring med å utvikle gode aktivitetsmodeller og samarbeidsformer med frivilligheten, sier Christer Best Gulbrandsen, kommunalsjef kultur og livskraft.

– I tillegg virker Arve som en lun og stødig type, med mye humor, sier han.

– Jeg har jobbet mye med å samarbeide med frivilligheten om å utvikle gode modeller som Aktive lokalsamfunn og Inkludering i idrettslag, og gleder meg til å ta med meg erfaringene mine til hjembygda, avslutter Arve Røren.

Arve Røren begynner i stillingen 1. juni.

Del:
Annonse