22. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bijan Gharahkhani fikk sin vaksine på legekontoret i Skotselv forleden. Han oppfordrer alle med utenlandsk opprinnelse om å la seg vaksinere.

Mange er skeptiske: Oppfordrer alle til å ta korona-vaksinen

Leder av Buskerud Innvandrerråd og AP-politiker i Øvre Eiker, Bijan Gharahkhani, oppfordrer alle og spesielt dem med innvandrerbakgrunn om å ta koronavaksinen. - Mange er skeptiske og tør ikke ta vaksinen, sier han.
Annonse

Leder i Innvandrerrådet, Bijan Gharahkhani har fått koronavaksinen. Hensikten med vaksinasjon mot koronavirusinfeksjon (covid-19) er å forebygge sykdom eller å gjøre sykdomsforløpet mildere uten å bli utsatt for alvorlig bivirkninger.

Regjeringen har bestemt at koronavaksinen er gratis for alle i anbefalte grupper som oppholder seg i Norge, også utenlandske statsborgere. Tilbudet gjelder altså ikke norske statsborgere som oppholder seg i utlandet.

Annonse

Når det blir din tur, vil du bli tilbudt den typen koronavaksine som er tilgjengelig. Før alle som skal tilbys vaksine har fått tilbud om vaksine, vil de ikke være mulig for den enkelte å velge mellom ulike typer koronavaksine.

I Viken fylke er det 183.275 som har blitt vaksinert med dose 1. Buskerud Innvandrerråds leder Bijan Gharahkhani, er den første i rådet som har fått vaksinen, og ble tatt godt vare på ved legesenteret i Skotselv.

Bortsett fra et lite stikk, så har vaksinen ikke satt noen spor. Leder Bijan Gharakhani, ser frem til at alle i Norge får vaksine.

Del:
Annonse