24. februar 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Bandet Connect The Circle jobber med ny plate og i den forbindelse trenger de lyden av en motorsykkel eller to – og ikke hvilken som helst MC. (Foto: Sine M. Brastad)

Lokale musikere jakter på lyden av Evel Knievel

Raymond Smith fra Mjøndalen og Kenneth Brastad fra Vestfossen fra bandet Connect The Circle er på jakt etter lyden av Evel Knievel.
Annonse

For de som måtte lure var Evel Knievel en amerikansk motorsykkel-stuntmann som er mest kjent for å gjøre vågale hopp med motorsykkelen, populære hopp over Greyhound-busser og har en rekord på å hoppe over hele fjorten stykker. Vi må heller ikke glemme hans hopp over Grand Canyon i 1974.

Heavy Metal-bandet Connect The Circle er i disse i dager i studio for å lage oppfølgeren til det kritikerroste albumet «This Is Madness». På dette albumet vil det komme en låt om denne store legenden.

Annonse

Bandet ønsker i den sammenheng lyden av en av hans motorsykler.

Hvis det er noen der ute på Østlandet, med den rette motorsykkelen og har lyst til å være med på plate, ønsker Connect The Circle kontakt med deg.

Du trenger selvfølgelig ikke å gjøre noen triks, men litt kjøring hadde det vært flott å få noen opptak av, skriver bandet i en pressemelding.

Det Connect The Circle er på jakt etter:
Hans storhetstid var den første halvdelen av 70-tallet og på den tiden kjørte han en Harley Davidsen XR-750. Tidlig, og på slutten av karrieren brukte han en Triumph T120. Har du en av disse syklene ønsker Connect The Circle kontakt med deg.

Del:
Annonse