24. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Kevin Haugan på scenen i Hokksund i ettermiddag. Her holdt han og søsteren Nanette og danseren Norunn Ringvold et fartsfylt show for nærmere 100 ungdommer fra Øvre Eiker.

Kevin Haugan tok publikum med storm på utekonsert i Hokksund

Oslo-gutten – kjent fra blant annet NRK Supers julekalender «Snøfall» i 2016 og TV2-serien Generasjon Z, holdt utekonsert på Nøstetangen i Hokksund i ettermiddag. Et lite, men eksklusivt publikum storkoste seg i sommervarmen.
Annonse

I et samarbeid mellom Øvre Eiker kommune og Modum Sparebank, hadde 100 ungdommer fra Øvre Eiker fått billetter til denne konserten og en aktivitets-økt med litt «fysisk fostring» i sommervarmen.

Her var det lagkonkurranse med innlagte springe- og hinketeknikker, det var dans og andre aktiviteter. Men det de fleste kom for å se og høre skjedde på scenen. Her kom skuespilleren, danseren og sangeren til sin rett og med seg hadde han søsteren sin Nanette Haugan og Norunn Ringvold som dansere.

Annonse

Sammen laget de et show som fenget publikummet i aldergruppen innenfor grunnskolealder.

Kevin står også bak flere singelutgivelser og den mest kjente er nok «Første sommer sammen». Videoen viser med all tydelighet at det er ungjentene som setter størst pris på denne artisten. Det var også tydelig under dagens konsert i Hokksund.

Kevin og hans dansere reiser nå rundt på Østlandet i regi av Mulievent og Øyvind Riibe. I slutten av måneden går turen til Nord-Norge. Også her skal de underholde med sang og dans i tillegg til ulike aktiviteter.

På grunn av koronarestriksjoner var dette et «lukket» arrangement der kommunen delte ut billettene gratis til utvalgte ungdommer, blant annet gjennom familievernkontoret og aktivitetsgruppene der. Det var et tiltak som ble satt stor pris på.

Her er noen bilder fra dagens konsert og aktiviteter.

Del:
Annonse