23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Brit Tove Krekling og Magnus Weggesrud vil ha tilbake Buskerud og dette flagget så raskt som mulig. I helgen følger de partiets digitale landsmøte fra Tyrifjorden hotell. (Foto: Privat)

Øvre Eiker godt representert på landsmøte i Senterpartiet

I helga er Buskerud Senterpartis delegater samlet på Tyrifjord hotell i Vikersund for å overvære Senterpartiets digitale landsmøte.
Annonse

Der er også Øvre Eiker godt representert ved stortingsrepresentant Per Olaf Lundteigen, fylkestingsrepresentant i Viken Magnus Weggesrud og fylkessekretær i Buskerud SP og kommunestyrerepresentant i Øvre Eiker, Brit Tove Krekling

– Vi i Buskerud Senterparti har tydelig signalisert til resten av landsmøte at vi må oppløse Viken. Det er heldigvis alle enig i. Utover det er Buskerud Senterparti også opptatt av en bred flora av saker, sier Magnus Weggesrud.

Annonse

– En ny regjering må gjøre aktive grep for å bedre kommunenes økonomi. Skal vi klare å yte gode og nære tjenester i framtida, er dette kjernen for at de lokale folkevalgte skal få det til, sier Per Olaf Lundteigen.

– I pandemitid så har det vært utfordrende å drive aktivt partiarbeid, derfor er det godt nå å endelig kunne samles til landsmøte. Vi er en gjeng som er mer motivert enn noen gang. Vi skal vinne valget og få en ny kurs for Buskerud og Norge, sier Brit Tove Krekling.

Landsmøte varer fra fredag til lørdag.

Del:
Annonse