25. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Jørgen Leander startet i Fiskum Plate og Sveiseverksted AS i 1995 og skulle egentlig ha fått gullklokka i fjor, men dette ble utsatt til i går på grunn av koronaen. (Foto: Privat)

Vel fortjent gullklokke etter 25 år i samme bedrift

Jørgen Leander startet i Fiskum Plate og Sveiseverksted AS i 1995, og i 2020 hadde han vært i firmaet i 25 år. Sånt blir det gullklokke av.
Annonse

Han har de tre siste årene vært daglig leder for FPS Kranservice AS, som er ett utspring fra Fiskum Plate og Sveiseverksted AS, og har ansvaret for mobilkraner, kranbiler og minikran med kapasitet fra 3-220 tonn.

Men på grunn av koronapandemien og strenge regler i 2020 så måtte selskapet utsette feiringen. Men i går kunne de endelig overrekke gullklokken til Jørgen Leander under en samling på Sanden Hotell.

Annonse

Vel fortjent og vi gratulerer, skriver de i en melding til Eikernytt.no.

Fiskum Plate og Sveiseverksted AS ble stiftet i 1959 som plate og sveiseverksted med hovedvekt på stålkonstruksjoner, og er en lokal aktør på Fiskum med stor kompetanse.

De er blant annet kandidat til en pris for årets stålkonstruksjon for kunstverket «Liggende Møbius» av Viel Bjerkeset Andersen.

De har også fått en pris fra Kongsberg kommune for det samme kunstverket.

Familiebedrift med lange tradisjoner. Fra venstre: Jørgen Leander, Tore Svenskerud, Gunvor Svenskerud.
Del:
Annonse