17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Demokratene har i dag offentliggjort sitt program som dekker de fleste samfunnsområder.

To eikværinger stiller på lista til Demokratene

Demokratenes nye program for perioden 2021 - 2025 er klart. På liste for Buskerud finner vi to eikværinger og én drammenser.
Annonse

Demokratene sier de er Norges eneste gjennomført antiglobalistiske parti, og mener de har en god mulighet for representasjon på Stortinget i neste periode. De stiller lister i alle nitten valgdistrikter.

– Vi er et politisk komplett parti, og forholder oss realistisk og konstruktivt til alle samfunnsområder, med én hensikt: Det beste for Norge og oss som bor her. Alt vi gjør skal tjene dette formålet, sier partileder Geir Ugland Jacobsen.

Annonse

Han mener norske velgere nå har en kanskje siste mulighet til å snu en svært uheldig utvikling for Norge, der vårt storting avgir suverenitet til utenlandske interesser, vårt velferdssystem er under kraftig press, vår natur raseres, distriktene avfolkes, vår kultur forvitrer, vår frihet, selvstendighet og sikkerhet undermineres, og våre fellesmidler sløses vekk i et rasende tempo.

Demokratene sier hvordan vi vil takle dette, og mye mer, i det programmet du nå får tilgang til.

Du kan lese hele programmet HER.

Partileder Geir Ugland Jacobsen i Demokratene mener det er en reell sjanse for de får inn én representant på stortinget ved høstens valg.

– Vi håper at alle norske velgere rekker å gjøre seg kjent med hva Demokratene står for, så alle ser viktigheten av å ta grep nå, at det ikke nytter å stemme på noen av dagens stortingspartier, og at Demokratenes politikk og kompetanse nå må representeres på Stortinget for å få Norge inn på riktig spor, sier Geir Ugland Jacobsen.

Han oppfordrer alle til å sjekke programmet, som kan leses i sin helhet eller stykkevis. Det er også mulig å søke på stikkord.

– Ser du som mange andre, at politikken vår tjener deg og dine etterkommere, kan du bli partimedlem, og selvfølgelig kan du uansett stemme på oss i Stortingsvalget 2021, sier han.

På Buskerud-lista står eikværingen Snorre Rogstad på tredjeplass, mens Ragnar Hansen står på en niende plass. Kent Andersen fra Oslo topper listen.

Se hele listen for Demokratene i Buskerud her:

Del:
Annonse