17. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

- Det er lite smitte i lokalsamfunnet vårt for tiden, sier kommuneoverlege John David Johannessen.

Kun to nye smittetilfeller siste døgn i Drammen – null i Øvre Eiker

To personer bosatt i Drammen kommune har fått påvist koronasmitte i løpet av det siste døgnet. Smitteveien er kjent for begge to. I Øvre Eiker er det ikke påvist nye tilfeller.
Annonse

– Dagens smittetall er nok en bekreftelse på at det er lite smitte i lokalsamfunnet vårt for tiden. Det er selvfølgelig gledelig. Vi har nå et smittetall for den siste uka som ligger på nivå med det vi hadde før smitten begynte å spre seg i vinterferieuka og vi ble truffet av den tredje smittebølgen, sier kommuneoverlege John David Johannessen.

I løpet av de to siste ukene er det påvist 71 nye smittetilfeller. 48 av smittetilfellene ble påvist i løpet av de første sju dagene av toukersperioden, mens det bare er påvist 23 tilfeller den siste uka.

Annonse

Siden begynnelsen av mars 2020 har 4.408 personer bosatt i Drammen kommune fått påvist koronasmitte. 48 personer har gått bort etter å ha fått påvist smitte.

Ingen nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det ikke har blitt bekreftet nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

Det er med dette registrert totalt 398 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 193 er smittet i 2021.

Del:
Annonse