19. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Drammen har hatt fire nye tilfeller av korona i løpet av helgen. (Illustrasjon)

To nye smittetilfeller i Drammen i helgen – ingen i Øvre Eiker

På grunn av ferieavvikling og liten koronasmitte i Drammen, vil kommunen rapportere smittetallene kun på hverdager i en forenklet utgave. Helgens tall viser fire nye smittede som er hjemmehørende i Drammen. I Øvre Eiker er det ingen nye smittetilfeller.
Annonse

Det blir altså ingen daglig presseorientering fra Drammen kommune gjennom sommeren. Det betyr at vi heller ikke kommer til å lage noen større sak på smittetallene daglig slik vi har gjort til nå. Men dersom tallene skulle forverre seg, vil vi selvsagt lage oppslag på dette.

I helgen har det vært fire nye smittetilfeller i Drammen. For to av disse er smitteveien ukjent. Det er ingen kommunale tjenester eller skoler som er berørt av disse fire tilfellene

Annonse

I løpet av de siste 14 dagene er det registrert 22 nye smittetilfeller i Drammen. Totalt er 4.447 blitt smittet siden mars i fjor og det er 48 personer som er døde med korona i kommunen.

Verken lørdag eller søndag er det rapportert om nye tilfeller i Øvre Eiker. Her har det vært ytterst få tilfeller de siste ukene og totalt er det 402 personer hjemmehørende i kommunen som har fått påvist koronasmitte.

Del:
Annonse