20. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Her sto kvinnen i privatbilen og bussjåføren og diskuterte i nærmere 20 minutter etter at bussen kjørte ut på brua mens kvinnen var nesten over. (Fotos: Eikerfoto)

Sto i 20 minutter: Ny «Fleksnes» på gjenåpent bru i Mjøndalen

(Oppdatert kl. 13.45 14.07.21) Mjøndalsbrua har nylig åpnet etter å ha vært stengt for reparasjoner i vel to uker. Men ikke før har den åpnet så skjedde det igjen: Buss vs privatbil ute på brua – der sto dem i 20 minutter før privatbilisten ga seg – og rygget.
Annonse

Det var ved 17.40-tiden i ettermiddag at det stoppet helt opp på Mjøndalsbrua – igjen. En kvinnelig privatbilist var nesten over brua fra Krokstadelva mot Mjøndalen da bussen kjørte inn på brua.

Det endte med en «Fleksnes» der ingen av partene var særlig villig til å gi seg, selv om det helt klart kunne vært løst ved at bussen hadde ventet noen sekunder på å kjøre inn på brua.

Annonse

I stedet for en smidig løsning ble de stående å diskutere i 20 minutter og ifølge vitner på stedet, skal også bussjåføren ha ringt etter politiet. De kom ikke før kvinnen privatbilen ga seg måtte rygge tilbake over nesten hele bruas lengde.

Ifølge vitner skal hun ikke ha vært særlig fornøyd med situasjonen. Vitner sier også til vår fotograf at bussen var så vidt inne på brua da det hele stoppet opp.

Vi har bedt om en kommentar fra Brakar og vil oppdatere saken så fort vi får tak i rette vedkommende.

Skal følge opp saken
Områdesjef for Vy i Drammensdistriktet, Terje Njaastad, sier de nå vil følge opp denne saken og vil ha samtaler med den aktuelle sjåføren.

Njaastad ønsker også kontakt med den kvinnelige sjåføren av privatbilen for å få hennes versjon av det som skjedde.

– Vi beklager slike hendelser og vil gjerne få klarhet i hva som skjedde for å unngå slike ting i fremtiden, sier han til Eikernytt.no

Mjøndalsbrua har ikke mer enn åpnet etter reparasjonen så skjer dette igjen. Buss vs personbil og bussen nekter å rygge selv om det bare er snakk om noen meter.
Del:
Annonse