17. juli 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Mamma Line Rydning var sammen med sønnene Felix og Alfred på Sundhaugen i dag. Det var «forfriskende» vanntemperatur ble det sagt.

Tar ferien i Norge, men neste år blir det trolig sydentur på familien

Line Rydning og ungene hennes nyter sommerdagene på Sundhaugen, men neste år blir det med all sannsynlighet en tur til Syden om smittesituasjonen tillater det. For det norske ferieværet er mildt sagt ustabilt. I morgen er det igjen meldt om styrtregn.
Annonse

Solen skinner fra en nesten skyfri himmel og store som små koser seg i vannet på Sundhaugen i Øvre Eiker. En av dem som koser seg i sommervarmen på vel 25 pluss, er Line Rydning.

I dag var det faktisk første dag på Sundhaugen med ungene, noe de satte stor pris på. Eldstemann Felix på åtte år får dessuten svømmeopplæring av mamma, mens minsten Alfred på nesten tre år, er litt for liten til det – ennå.

Annonse

Den lille familien fra Vestfossen nyter sommervarmen og koser seg på strandtur, og hadde belaget seg på hjemmeferie også i år. Men neste år, sier Line at da blir det med all sannsynlighet en sydentur på familien.

Litt ustabilt vær
Det er meldt om knallvær i Sør-Norge denne uka og langt ut i neste – bortsett fra i morgen. For i morgen er det meldt om mye regn – noen steder fare for styrtregn. Men som vanlig tar Yr.no og Varsom.no alle forbehold om at det kan være store lokale variasjoner. I Eiker er det meldt om opp mot åtte millimeter regn, men det kan gjerne blir både mer og mindre enn dette.

Fra torsdag av blir det i hvert fall en knallsommer over Eiker-bygdene med temperaturer rundt 30 grader. Ettersom det ikke blir noe vind å snakke om, kan dette være i meste laget for de fleste av oss. For tropevarme er vi jo ikke særlig bortskjemt med – bortsett fra enkeltdager.

Sundhaugen ved Fiskumvannet er et populært utfarts- og badested, og det er ikke kommet noen rapporter om de berømte «strandloppene» som har plaget badende her i mange år.
Del:
Annonse