26. mai 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Fra prisutdelingen i USA der AESIR Academy eller Premier Martial Arts Krokstadelva vant prisen for beste UFAF-skole. (Fotos: privat)

AESIR Academy vant pris for beste UFAF-skole i verden

Av 74 registrerte UFAF-skoler som underviser Chuck Norris System, vant AESIR Academy – Premier Martial Arts i Krokstadelva prisen for beste UFAF-skole.
Annonse

Kåringen blir gjort av Grandmaster Chuck Norris og ledelsen i United Fighting Arts Federation. Dette er basert på kvaliteten på det som undervises, instruktører, kvaliteten på elevene som trener og pensumet det undervises i gjennom leksjonene.

– Det betyr også mye hvilke verdier som vi fremviser i vår undervisning og som vi forsøker å formidle til publikum med respekt, lojalitet, integritet og disiplin. Vårt verdiprogram for barn, som omfatter en verdiskole på 18 måneder med hjemmelekser og innleveringer i verdi og holdningsskapende arbeid, er også viktig i denne sammenheng, sier Kenneth Fjeld.

Annonse

Han mener det arbeidet skolen gjør for lokalsamfunnet for å sikre et sunnere miljø og den jobben som gjøres for rekruttering av medlemmer inn i kampsport og selvforsvars trening, er viktig.

– Jeg fikk også en personlig gratulasjon sendt av Mrs. Norris, sier Kenneth, men dette var en personlig hilsen som han ikke vil dele med andre.

AESIR Academy i Krokstadelva sitt studionavn er Premier Martial Arts Krokstadelva, etter at de ble med i den største franchise kjeden innen kampsport per i dag, Premier Martial Arts.

Her underviser de ca. 200 elever i Chuck Norris System, Krav Maga, Kickboxing, BJJ og Fitness.

– Som alle andre har vi vært igjennom en svært tøff tid med korona og stadige og lange nedstenginger har medført en enorm innsats gjennom online instruksjoner og hjemmetrening for medlemmene for å opprettholde standarden som kreves for undervisning av Chuck Norris System, med til sammen over 1.500 online timer kjørt i 2020 og 2021, forteller Fjeld.

– Til tross for den tøffeste tiden som skole eier jeg noen gang har vært med på, så har vi altså klart å opprettholde kvaliteten på det vi gjør overfor våre medlemmer og kvaliteten på medlemmene, og da var det utrolig gøy og hyggelig å vinne den gjeveste prisen som skoleeier innen UFAF, Gold Level Outstanding Membership Award 2021, sier en stolt Kenneth Fjeld.

Akkurat nå har de ferie, men de skal ha en stor nyåpning med inntak av nye medlemmer i midten av august og håper barn, ungdom og voksne vil ta turen for å prøve deres kurs slik at de ser hvordan deres type trening kan virke oppbyggende på egen personlig utvikling.

– Og om vi får mer stabilitet rundt koronasituasjonen vil vi om ikke så lenge se på en skole nummer to slik at vi kan påvirke lokalsamfunnet i Drammen i en enda større skala, sier Fjeld.

– På bildet vedlagt ser du UFAF sin president, Grandmaster Ken Gallacher fra venstre og så en av mine mentorer og lærere Master Steven Nelson som holder vår pris da han tok imot denne på våre vegne, siden jeg ikke fikk reise dit i år på grunn av koronarestriksjoner. Så kommer Master John Presti som med sine to skoler i New York kom på 3. plass, Grandmaster Chuck Norris i midten, Riley Hackett som fikk 2. plass for sin skole og Chucks bror, Grandmaster Aaron Norris helt til høyre, sier Kenneth.

Del:
Annonse