18. april 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Vestfossen Kunstlaboratorium inviterer lørdag til visning av hva barn og unge har jobbet med denne sommeren. Det hele starter kl. 13.00.

Barn ble kunstnere: Åpning av årets sommerlaboratorium-utstilling

Vestfossen Kunstlaboratorium inviterer til årets Sommerlaboratorium-utstilling førstkommende lørdag klokken 13.00. Da skal barna som har jobbet med kunst gjennom sommeren vise hva de har gjort.
Annonse

Sommerlaboratoriet, som tidligere het «Kunst på Landet, er Vestfossen Kunstlaboratoriums sommerkurs for barn og unge i alderen 9-14 år. Her har de hatt fokus på samtidskunst og kreativ læring. I utstillingen viser årets deltagere hva de har laget.

Ideen bak kurset er å gi barna et rom der de både får møte og lære om samtidskunsten, samtidig som de får tilbringe tid sammen med andre barn og være med å utvikle Kunstlaboratoriet til en sosial møteplass for mennesker i alle aldre.

Annonse

Hvert år utvikler formidleren med ansvar for kurset et nytt innhold der deltagerne får oppleve samtidskunsten i Kunstlaboratoriets utstillinger og skape kunst selv. Kurset foregår over tre perioder og avsluttes med en utstilling.

Sommerlaboratorium-utstillingen vises i toppetasjen, og på lørdag inviterer de til åpning kl. 13.00. Samtidig kan du se årets andre utstillinger.

Årets sesongutstillinger er:
TIL DEG (Kunstgaven 2018-2020)TRUDE VIKEN – Night EyesPEDER BALKEFOLK I ARBEID – en utstilling om arbeidsliv på Vestfos Cellulosefabrik.

Alle utstillingene vil stå frem til 26. september. Åpningstider er tirsdag – søndag kl. 11-18.

Del:
Annonse