10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Det er spennende scener når Hokksund Byteater Jr. ber inn til teaterforestillingen Aladdin Jr. (Foto: Leila Bråthen)

Premiereklar med spennende eventyrforestilling i Skriverparken

(Oppdatert kl. 21.45) Har du gått forbi eller oppholdt deg i Skriverparken mellom Nøstetangen norsk glassmuseum og Hokksund Camping den siste tiden, har du sett et eksotisk telt. Torsdag er det premiere på Hokksund Byteater Jr. sin versjon av Aladdin Jr.
Annonse

Disney sin musikal, klassikeren «Aladdin Jr.» har altså premiere førstkommende torsdag, men billett til denne kvelden kan du se langt etter. Det er nemlig utsolgt. Også forstilling fredag og lørdag kveld er utsolgt, men det er fortsatt noen få billetter tilgjengelig på søndag.

For å få den riktige og magiske stemningen går forestillingen 21.30 på kvelden. Da er det passe mørkt og spennende i Skriverparken.

Annonse

Fra teaterscenen
Historien du kjenner og elsker er tatt til teaterscenen. Gategutten Aladdin oppdager en magisk lampe og ånden Genie, som har makt til å gi ham tre ønsker. Alt Aladdin vil er å erobre Prinsesse Jasmines hjerte, men kun en prins er vel verdig en prinsesse? Han legger ut på et eventyr som vil teste hans vilje og moralske karakter, men vil han klare å overvinne den onde trollmannen Jafar?

Denne nervepirrende historien om kjærlighet, vennskap, rettferdighet og ære, kommer til live gjennom storslåtte sang- og dansenumre. Dette er en magisk forestilling som tar deg med inn i «en helt ny verden», heter det i reklamen for forestillingen.

Og Hokksund Byteater Jr. skuffer nok ikke i så måte. De har i flere år spilt forestillinger både på Arbeidern i Hokksund og ikke minst på Portåsen i Mjøndalen, hvor prestasjonene har vært på profesjonelt nivå og publikum har vært over seg av begeistring.

Aladdin Jr. er regissert av Maja Christiansen, og er en musikal for hele familien. Dette er den perfekte underholdningen på tampen av sommerferien 2021. Med et fantastisk rollegalleri, besatt av unge skuespillere og sangere, ønsker de deg velkommen inn i den fortryllende arabiske sommernatten.

Hokksund Byteater Jr. spiller én til tre forestillinger i året, avhengig av hva styret bestemmer. Sommerforestillingen i juli er årets største forestilling og har blitt en tradisjon for mange i Eiker. Juleforestillingen var ny julen 2016, og de håper at dette også vil bli en fin tradisjon.

De siste årene har de også spilt en mindre forestilling i vinterferien. Ved siden av forestillingene har de en teaterskole som har kurs hvert halvår.

Her kan du se bilder fra årets forestilling i Skriverparken. Alle bildene er tatt av Leila Bråthen.

Del:
Annonse