23. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Reidun Eli Nylehn og Tommy Dahlmann koste seg med frokost og kaffe på lørdag formiddag. Begge er glade for at det skjer noe i Mjøndalen igjen etter korona-nedstengingen.

Folkefest med frokost til flere hundre i Mjøndalen i dag

Reidun Eli Nylehn og Tommy Dalmann koste seg med gratis frokost i Mjøndalen i dag. De hilste initiativet med å blåse liv i Mjøndalsdagene igjen velkommen. Mange hundre tok turen til torget hvor det var underholdning og ulike stands.
Annonse

Som fortalt tidligere denne uken, har noen ildsjeler med Trond Gustavsen i spissen, blåst liv i Mjøndalen Handels- & Serviceforening igjen etter noen år med heller laber aktivitet.

– Det gjelder å framsnakke Mjøndalen og fokusere på alt det gode som finnes her – ikke snakke ned stedet vårt, sier Trond Gustavsen til Eikernytt.no fra torgstanden han har satt opp for å vise fram egen virksomhet.

Annonse

Mjøndalsdagene startet i går ettermiddag og kveld med arrangementer på Kafe Kraft og Olsen på Hjørnet. I dag var det gratis frokost utenfor Kafe Kraft som innledet det hele før det ble stands og underholdning på torget.

En av dem som fikk opp stemningen var Elisabeth Andreassen – bedre kjent som «Bettan» som sammen med Petter Anthon Næss, holdet en liten konsert. Allsang ble det også i tillegg til en rekke aktiviteter for store og små.

MIF fikk vist seg fram og de ulike gruppene hadde satt opp stasjoner hvor store og små kunne prøve ut blant annet fotball-dart og turning.

Det var også flere aktiviteter i Mjøndalen denne dagen og handelsstanden gjorde sitt til for å vise seg fram og hadde gode tilbud. I morgen er det oppkjøring til MIFs hjemmekamp.

Her ser du en rekke bilder fra dagens arrangement.

Elisabeth Andreassen – «Bettan» – underholdt og dro i gang allsangen på torget i Mjøndalen i dag sammen med Petter Anthon Næss. (Foto: Gunnlaug Moen)
Det var mange stand hvor store og små kunne forsøke seg på ulike aktiviteter – som her hvor du kunne trene på Baseball.
Skikkelig bålkaffe hører til på slike arrangement. (Foto: Gunnlaug Moen)
Det er tydelig at folk er «sultefora» på sosial kontakt og det å kunne møtes utendørs igjen. Mye folk på torget og i Mjøndalen i dag. (Foto: Tor Kenneth Talmo)
Store og små unger fikk forsøke seg på fotball-dart. Dette er en populær aktivitet.
Frokostgjester på Kafe Kraft i dag. At det var litt surt og kaldt på formiddagen stoppet ikke disse i å kose seg.
Initiativtaker Trond Gustavsen (t.h.) og Cristo Andresen-Ots demonstrerer en av de små dreiebenkene som selskapet selger.
Frokosten ble servert utenfor Kafe Kraft i dag i godt selskap av en historisk stasjonsbygning.
Magne Frydenlund stiller alltid opp på lokale arrangement og sørget for en hyggelig frokoststemning i dag.
Allsang på torget med «Bettan» og mye folk og god stemning. (Foto: Tor Kenneth Talmo)
Den oppblåsbare turnmatta var populær. Her kunne ungene boltre seg skikkelig.
Del:
Annonse