7. desember 2022

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Ny omgang med smitte på Skotselv skole og elever og lærere i den aktuelle klassen må testes.

Skoler og barnehager fortsatt smitteutsatt – ny testing på gang

Fem skoler i Drammen og Skotselv skole er nok en gang utsatt for ny koronasmitte. Nå må flere elever testes for å finne smittekilder og utbredelse av smitten. Til sammen er det 22 nye tilfeller i Drammen og Øvre Eiker siste døgn.
Annonse

Drammen melder i dag om 20 nye smittetilfeller. For 15 av dem er smitteveien kjent, mens to kommer etter utenlandsreise. De tre resterende har ukjent smittevei.

I dag er det Bakkeparken barnehage som er rammet i tillegg til Drammen videregående skole, Åssiden videregående skole, Konnerud skole, Børresen skole og Svensedammen skole.

Annonse

Drammen har i løpet av de siste 14 dagene registrert 393 smittede og har nå totalt 5.611 smittetilfeller. Det er ikke meldt om flere dødsfall.

To nye smittetilfeller i Øvre Eiker
Kommuneoverlegen melder om at det har blitt bekreftet to nye smittetilfeller med koronavirus i Øvre Eiker det siste døgnet.

En person er smittet i egen husstand. Den andre er elev ved Skotselv skole, og smittevei er ukjent. Det settes i gang testing av elever og lærere i den aktuelle klassen ved skolen.

Det er med dette registrert totalt 544 bekreftede tilfeller av korona i Øvre Eiker kommune siden utbruddet i mars 2020, hvorav 339 er smittet i 2021.

Antall smittede og kommunenes vurdering av risikonivå pr. 20. september.

Del: