16. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Spiller nummer 14 - Kristine Haugen noterte seg for to mål fra vingen i dagens kamp.

Surt tap for HIL-damene etter rotete kamp i Sentrumshallen

De skøyt over mål – ved siden av mål eller rett på målvakt. Utallige sjanser ble brent da Hokksunds damelag i andre divisjon møtte Flint Tønsberg 2 i Sentrumshallen onsdag kveld. Dette var en kamp de kunne og burde ha vunnet. At det kun ble et tremålstap kan de takke en meget god målvakt for.
Annonse

HIL vs Flint Tønsberg 2 var en kamp mange i Hokksund hadde forventet skulle gå til hjemmelaget. Men slik ble det ikke. HIL lå etter fra start, men hentet seg sakte, men sikkert opp og spilte stort sett jevnt med Vestfold-laget hele kampen.

Det ble en kamp som var preget av mange personlige feil – fra begge lag. Men for hjemmelaget ble det mange stang ut og vel så det i skuddprotokollen. Det sto 12-13 på tavla i hallen etter første omgang og et ivrig publikum forsøkte å heie fram damene så godt de kunne.

Annonse

Spiller nummer 18 – Linn-Cecilie Solberg forsøkte å komme over Flint-forsvaret, men fikk ikke nettkjenning.

Og det var en del å glede seg over. Målvakt Heidi Hovde Moen – opprinnelig fra Skrim – sto glimrende og hadde det ikke vært for hennes solide kamp, ville det vært blodrøde tall på tavla i denne kampen.

Et klart forbedringspotensial som HIL-damene har i tillegg til skuddavviklingen, er å få tak i de mange returene. De hadde heller ikke dommerne helt på sin side da klare tramp aldri ble belønnet med 7-metere – i hvert fall ikke i første omgang. Men jevnt over ble det dømt rimelig likt og det er neppe noen som kan si at dommerne avgjorde kampen.

Kampen sluttet med 19 – 22 på tavla i hallen.

Spiller nummer 6 – Ingvild Stensrud kunne notere seg for fire mål i kveldens kamp.

Målscorere for HIL
Henriette Kristiansen Bakkerud – 1 mål
Ingvild Stensrud – 4 mål – 1 advarsel
Anna Sveaass – 4 mål – 1 2-minutter
Marianne Nilsen – 2 mål
Kristine Rokke – 3 mål
Ida Helene Dischler Hahn – 1 2-minutter
Kristine Haugen – 2 mål
Linn Kristin Tandberg – 1 mål – 1 2-minutter
Linn-Cecilie Solberg 1 2-minutter
Ida Helleberg – 1 mål
Maja Sophie Hofsøy – 1 mål.

Trenere under dagens kamp var Gjermund Hulbak og Jeanette Carlsen.

Hokksund ligger fortsatt på en 4. plass på tabellen etter to spilte kamper med 2 poeng. Oslo-Studentenes IK leder med 6 poeng etter tre kamper. Sandefjord ligger på en 2. plass med fire poeng etter tre kamper, mens Flint Tønsberg 2 har fire poeng etter to kamper og har en 3. plass på tabellen.

Det ble dekket inne i feltet og dratt i drakter uten at dette slo ut i noen 7-metere i fordel av HIL.
Del:
Annonse