10. desember 2023

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

Motorsykkelen fikk seg en skikkelig smell om er ikke kjørbar. Her fjerner mannskapet fra brannvesenet sykkel for å rydde gata slik at trafikken kan settes på etter hvert.

MC-fører til sykehus etter kollisjon ved Haug kirke

En 55 år gammel mann er kjørt til Drammen sykehus etter en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel på Rv. 350 ved Haug kirke. Mannen skal ikke være alvorlig skadet, men det var en kraftig kollisjon.
Annonse

Hendelsesforløpet er noe uklart da politiet i skrivende stund ikke har fått avhørt bilføreren. Den unge bilføreren kom kjørende opp Kirkeveien og skulle inn på Rv. 350. MC-føreren kom fra Hokksund, men det er uklart om vedkommende skulle svinge av til Kirkeveien eller fortsette mot Langebru.

Rv. 350 er som kjent forkjørsvei og all trafikk har vikeplikt for trafikken her. Det vil derfor bli vurdert om den unge bilføreren har brutt vikeplikten og dermed en vurdering på om førerkortet skal inndras eller ikke.

Annonse

Den noe eldre bilen fikk store skader i fronten, noe som tyder på en kraftig kollisjon med motorsykkelen.

To politipatruljer var på stedet og etter hvert fikk de dirigert trafikken forbi stedet mens brannvesenet fikk opp olje og bensin som var sølt utover veibanen. Det ble tidvis lange køer i begge retninger og veien var helt stengt mens ambulansepersonellet jobbet på stedet.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 10.36 og samtlige nødetater rykket altså ut.

Den skadde MC-føreren ble kjørt til Drammen sykehus med ambulanse. Han skal ikke være alvorlig skadet.
Mye tyder på at bilisten ikke har sett MC-en som kom kjørende og kolliderte front mot front. (Foto: Terje Jakobsen)
Del:
Annonse