21. juni 2024

Din lokalavis på nettet – Nært og nyttig

NOR 92 spiller mot Harstad i Mjøndalshallen førstkommende søndag. (Illustrasjon)

Idretten jubler – nå kan de endelig fylle tribunene igjen

Endelig har tiden kommet for at alle nasjonale korona-restriksjoner oppheves og det betyr at det er fritt frem for publikum på søndagens hjemmekamp mellom innebandyklubben NOR 92 og Harstad.
Annonse

NOR 92s nye trener for sesongen Malcolm Schäfer, sier følgende om helgens dobbeltkamp mot Fredrikstad på lørdag og hjemme mot Harstad på søndag.

Det ble en litt tung start på sesongen med et klart tap borte mot Sandnes (2-8) til tross for at skuddstatistikken viste at vi hadde like mange scoringsmuligheter som Sandnes.

Annonse

Har dere analysert denne kampen og gjort de riktige justeringene inn mot helgens kamper?

– Ja, den kampen er analysert og lagt bak oss, det var en tung dag der vi ikke kom opp på nivå mens Sandnes gjorde det bra. Nå for den kommende helgen har vi gjort noen mindre justeringer i angrepsspillet og forsvarsspillet, så vel som i boxplay, sier han.

Dobbeltkamp denne helgen og Malcolm sier at dette ikke er hvilke som helst kamper.

Hvis vi skal til sluttspillet, er dette kamper som ofte omtales som 6 poengs kamper. Hva tenker du først om lørdagens kamp mot Fredrikstad, to revansjelystne lag som møtes i den kampen?

– Fokuset vårt har bare vært på Fredrikstad, selv om Robin og jeg har måttet utarbeide planen for søndag, selvfølgelig. Vi vet at det er to tøffe kamper og at Fredrikstad har hatt en tung «silly season», og det er vanskelig å si hvor vi har dem. Men vi har en god plan og skal innkassere tre poeng. Mot Harstad blir det en annen type kamp, men med støtte fra hjemmefansen blir det bra, sier treneren.

Hvordan har treningen gått siden forrige kamp mot Sandnes, ser du progresjonen du håper på før de neste kampene?

– Både ja og nei, generelt har det vært mye bedre og et annet fokus, men vanskelig å si før vi ser det mot annen motstand enn oss selv, sier han.

Harstad i hjemmepremieren søndag, et lag som gjorde en god figur til tross for at de tapte mot Sveiva i sesongdebuten, men som fikk en knallsterk seier i hjemmepremieren sin med 9-1 over Fredrikstad i forrige runde. Hva vet du om motstanderen, og hva tenker du om sjansene våre her?

– Vi vet at de har fått mange nye spillere og at de er farligere i år, men samtidig er det fine muligheter som vi kan utnytte, men jeg vil ikke si for mye om det her, sier Malcolm.

Hvorfor skal publikum møte opp mannsterke i Mjøndalshallen på søndag, hva kommer de til å få se av gutter i denne kampen?

– Det er et helt nytt NOR 92 som allerede på søndag vil vise publikum at den vanskelige sesongen i fjor var et midlertidig tilbakesteg. Det er en helt annen sult i troppen nå, og vi skal sørge for at de kommer til å se en god kamp fra vår side, sier han.

Søndag 26. september
NOR 92 – Harstad, kl. 15.00 i Mjøndalshallen

Del:
Annonse